Kodėl E. Jennings ir J. Didžiulis savo vaikams neperka išmaniųjų telefonų? | Diena.lt

KODĖL E. JENNINGS IR J. DIDŽIULIS SAVO VAIKAMS NEPERKA IŠMANIŲJŲ TELEFONŲ?

  • 3

„Mūsų vaikai klausia, kada bus galima pirkti išmanųjį telefoną – jie vieninteliai klasėje jų neturi. Tik paprastos nokijos. Tai dėl to, kad matau, kad tai, kas dabar vyksta, yra labai blogai. Mūsų karta – pirmoji, mes neturime pavyzdžio, kas vyksta su technologijomis, todėl balansą turime rasti patys. Sakau vaikams, kad ir Steve‘as Jobsas, ir Billas Gatesas savo vaikams taip pat neleido iki 15-16 metų turėti jokių išmaniųjų telefonų. Kodėl? Nes užsidarys savo pasaulyje ir nebendraus. Nenoriu, kad užaugtų zombis“, – sako dainininkė Erica Jennings.

Laidos „Gyvenimo spalvos“, rodomos trečiadieniais 19.30 val. per LRT televiziją, herojais taps dainininkai E. Jennings ir Jurgis Didžiulis, dieną praleisiantys savanoriaudami Valakampių socialinių paslaugų centre.

Centre, kuriame lankosi ir gyvena psichikos negalią turintys žmonės, Erica su Jurgiu surengs pasirodymą. „Jei nori gydytis nuo gyvenimo beprasmybės, vienas geriausių dalykų yra padaryti gerą darbą kitam žmogui“, – laidoje sakys Jurgis.

Laidoje šeima taip pat dalysis mintimis apie tėvystę ir vaikų auklėjimą. Erica ir Jurgis augina tris vaikus, vyresnėliams – 10-12 metų. „Mūsų ryšys yra stiprus ir labai atviras. Su vaikais kalbame apie viską – ir apie narkotikus, pornografiją, kitus dalykus. Aiškiname, kas tai yra, kodėl taip yra. Sakau – pašnekėk su manim, suteiksiu teisingesnę informaciją. Nesakau, kad viską žinau, bet pašnekėkime apie tokius dalykus atvirai“, – laidoje pasakos Erica.

„Mūsų vaikai klausia, kada bus galima pirkti išmanųjį telefoną – jie vieninteliai klasėje jų neturi. Tik paprastos nokijos. Tai dėl to, kad matau, kad tai, kas dabar vyksta, yra labai blogai. Mūsų karta – pirmoji, mes neturime pavyzdžio, kas vyksta su technologijomis, todėl balansą turime rasti patys. Sakau vaikams, kad ir Steve‘as Jobsas, ir Billas Gatesas savo vaikams taip pat neleido iki 15-16 metų turėti jokių išmaniųjų telefonų. Kodėl? Nes užsidarys savo pasaulyje ir nebendraus. Nenoriu, kad užaugtų zombis“, – sakys Erica.

„Disciplina nėra blogas dalykas. Man asmeniškai labiau patiktų, jei draugai sakytų, kad aš – per griežtas, nei kad mano vaikai yra kažkokie neišauklėti, kažkokie gyvuliukai. Jaučiu atsakomybę. Erica yra dosni, duodanti, o aš iš tokių, kurie pasako „ne“, –  kalbės tris vaikus auginantis Jurgis.

GALERIJA

  • Kodėl E. Jennings ir J. Didžiulis savo vaikams neperka išmaniųjų telefonų?
  • Kodėl E. Jennings ir J. Didžiulis savo vaikams neperka išmaniųjų telefonų?
LRT arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

As neturiu mobilaus!

As nedalyvauju biciu ir pauksciu isnykime! Saunuoliai - ir vaikuciai ir teveliai!!! Tokiu labai maza!!! Likite tokiais!!! Miela ziureti i Jus!!!

GERAI DARO

ŠAUNUOLIAI

Kaunas

Nors vieni normalus apyjauniai tevai nebijantys kad juvaikai bus zeminami kad neturi to kas jau daugumai prestizo reikalas_ir svarbiausia nestis rankoje kur tu bebutum lauke autobuse parduotuvej prie kasos ir t.t.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS