Per koncertą susmukęs „Aerosmith“ gitaristas J. Perry sveiksta | Diena.lt

PER KONCERTĄ SUSMUKĘS „AEROSMITH“ GITARISTAS J. PERRY SVEIKSTA

  • 0

„Aerosmith“ gitaristas Joe Perry (Džo Peris) per koncertą Niujorke susmuko, bet pirmadienį pranešta, kad jis sveiksta.

J. Perry sekmadienio vakarą koncertavo su savo šalutiniu projektu „Hollywood Vampires“, kuriam dar priklauso „glam metal“ pionierius Alice'as Cooperis (Elisas Kuperis), kaip vokalistas, ir Holivudo žvaigždė Johnny Deppas (Džonis Depas), kaip kitas gitaristas.

Vieno gerbėjo socialinėje žiniasklaidoje paskelbta vaizdo medžiaga rodo, kad J. Perry judesiai sulėtėjo ir jis prisėdo ant būgnų komplekto krašto, grupei grojant savą „Spirit“ dainos „I Got a Line on You“ versiją.

Tada J. Perry nuėjo už stiprintuvo, klupo ir dingo nuo scenos. Tas koncertas buvo vienas pirmųjų naujame amfiteatre Koni Ailande, istoriniame pramogų komplekse Bruklino pakrantėje.

„Ačiū visiems gerbėjams, kurie susisiekė ir klausinėjo apie Joe. Dabar jo būklė stabili, (jis) su šeima ir (juo) kuo geriausiai rūpinamasi“, – sakoma pareiškime, kuris netrukus buvo paskelbtas J. Perry socialinės žiniasklaidos paskyrose.

A. Cooperis vėliau sakė, kad „Hollywood Vampires“ tęs savo gastroles, kurių kitas koncertas yra suplanuotas antradienį vakare.

„Patvirtinta – mes ... pasimatysim su jumis Ohajuje ir per likusius mūsų koncertus! Ačiū už paramą Joe!“, – pirmadienį „Twitter“ parašė A. Cooperis.

Jis nenurodė, ar J. Perry gros su grupe Ohajuje.

Grupės atstovė Sujata Murthy (Sudžata Murti) sakė, kad J.Perry „greit vėl prisidės prie kolegų „vampyrų“ scenoje“, bet datos nenurodė.

Grupė pirmadienį atšaukė pasirodymą televizijoje, laidoje „The Late Show with Stephen Colbert“. Vietoje jų pasirodė alternatyviojo roko grupė „Blink-182“.

„Hollywood Vampires“ susikūrė pernai groti jau mirusių rokerių dainų perdirbinius. Išleidusi albumą, „supergrupė“ per šiemetinę „Grammy“ įteikimo ceremoniją pagerbė velionį „Motorhead“ lyderį Lemmy (Lemį) ir leidosi į gastroles.

65 metų J. Perry augo mažame miestelyje Masačusetse, o išgarsėjo „sunkia“ gitaros muzika, papildančia Steveno Tylerio (Stiveno Tailerio) vokalą tokiuose hituose kaip „Dream On“, „Sweet Emotion“ ir „Walk This Way“.

„Aerosmith“ garsėjo siautulingais vakarėliais, bet 2014 metais J. Perry interviu AFP sakė, kad rokerio gyvenimas jam niekada nepatiko ir jis iš esmės palaikydavo monogamiškus santykius su moterimis.

„Buvau keistuolis, nes nedalyvavau tokiame gyvenime. Bet, šiaip ar taip, visuomet buvau vienišius, tad man tai nelabai trukdė“, – sakė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS