Koronavirusu persirgęs M. Repšys: izoliacija mane suartino su šeima | Diena.lt

KORONAVIRUSU PERSIRGĘS M. REPŠYS: IZOLIACIJA MANE SUARTINO SU ŠEIMA

  • 5

Pandemija ne vieną privertė kardinaliai pakeisti gyvenimo ritmą. Ypač aštriai karantino sukeltus nepatogumus pajuto kultūros pasaulio žmonės. Ne išimtis ir antrąją šv. Velykų dieną LRT televizijos ekranus nuspalvinsiančios šventinės muzikinės programos „Velykų šviesa“ herojumi tapsiantis aktorius Marius Repšys.

„Pasiilgau spektaklių, renginių, noriu į koncertą, teatrą nueiti, vaidinti norisi. Neįsivaizduoju, kaip reikės vaidinti – praradau formą. Bet teatro pasiilgau, jau noriu į sceną“, – pasakos „Auksinio scenos kryžiaus“ laureatas.

Koronavirusu su visa šeima persirgęs M. Repšys sako, kad karantinas padėjo atrasti tikrąsias vertybes – vyras metė rūkyti, atsisakė socialinių tinklų. „Šis laikas – kažkuo labai ypatingas. Supratau, kad esu laimingas, kad turiu viską: nuostabią žmoną ir vaikus, mamą, brolį, močiutę, tėvą, patėvį, žmonos šeima nuostabi. Supratau, kad vaikiausi daug materialių dalykų, o šiuo laikotarpiu suprantu, kad mažai ko reikia“, – pasakos jis.

Marius Repšys, laidos „Velykų šviesa“ stop kadras

Per karantiną daug ką supratau. Svarbiausia, kad turiu šeimą – tai, ką myliu ir kas myli mane.

„Svarbiausi dalykai – ramus miegas, sportas, pasakyti žmonai, kad myli. Aš jos pasiilgstu: ji – darbe, aš visą laiką namie, skambinu kas pusę valandos. Labai pasiilgstu. Izoliacija labai suartina – bent mane suartino su šeima. Stiklinė būna pusiau pilna arba pusiau tuščia. Man ji – pusiau pilna. Per karantiną daug ką supratau. Svarbiausia, kad turiu šeimą – tai, ką myliu ir kas myli mane. Tai labai daug. Kai triniesi, maliesi darbuose paskendęs, to nematai. O čia pamatai – viskas yra labai gerai“, – dalysis aktorius.

M. Repšys atskleis, kad šis laikotarpis keičia ne tik suaugusiųjų gyvenimą. „Vaikai pasidarė labai nuostabūs. Mažylis – labai draugiškas, dukra švelnesnė pasidarė. Ji nusipirko žiurkę su narvu. Sąlyga buvo ta, kad ji turi užsidirbti pinigų savo darbais. Pusantro ar du mėnesius grojo, tvarkė kambarius, skaitė – taip pripratinom prie skaitymo“, – džiaugsis jis.

Atvirai apie gyvenimą su bipoliniu sutrikimu kalbėjęs Marius sakys, kad šiuo metu džiaugiasi ramybe. „Ačiū Dievui, man jau kurį laiką – porą metų – ramu. Dabar pats jaučiu, kad subrendau, į daug ką kitaip žiūriu. Laikui bėgant išmoksti valdyti save, emocijas, jausmus, psichiką. Šiuo metu ramus ir laimingas, nes esu sveikas, galiu kurti, būti su šeima. Man to užtenka“, – pasakos jis.

Šventinė muzikinė LRT televizijos programa „Velykų šviesa“ žiūrovus prie ekranų kvies pirmadienį, antrąją šv. Velykų dieną, 18.30 val. Mintimis dalysis Prezidentas Valdas Adamkus ir kunigas Ričardas Doveika, įkvepiančių gyvenimiškų istorijų atskleis dirigentas Gintaras Rinkevičius, olimpietė Airinė Palšytė, motinystės stebuklu besidžiaugianti Laima Tamulytė-Stončė, savanoriu tapęs mokytojas Alius Avčininkas, socialinių iniciatyvų autorė Ieva Krivickaitė.

Šventinį vakarą muzikiniais pasirodymais nuspalvins Justinas Jarutis, Ieva Zasimauskaitė ir Rafailas Karpis, Petras Geniušas, Gabrielė Vilkickytė, „Il Senso“, Brūzgų šeimyna bei Tomas Varnagiris. Atlikėjų pasirodymai ir interviu su programos svečiais buvo filmuojami skirtingu metu, laikantis visų sveikatos saugumo per karantiną reikalavimų, buvo užtikrintas visų dalyvavusių ir dirbusių asmenų saugumas.

GALERIJA

  • Marius Repšys
  • Marius Repšys
Laidos „Velykų šviesa“ stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Stabukai pasidalino įtakom

Mikalauskas piarinasi ksip alkoholikas o šitas kaip psichas.

\\\\\.../////

Žmogeliui truputį kvakt.

Kas jis toks

Who is this Repšys?? Pirmą kartą apie tokį girdžiu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS