Koronavirusu užsikrėtęs tenoras V. Vyšniauskas: aš – reanimacijoje | Diena.lt

KORONAVIRUSU UŽSIKRĖTĘS TENORAS V. VYŠNIAUSKAS: AŠ – REANIMACIJOJE

  • 10

Koronavirusas neaplenkė ir garsaus tenoro Vaido Vyšniausko, geriau žinomo sceniniu vardu Kristian Benedikt. V. Vyšniauskas socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė, kad šiuo metu yra reanimacijoje, o jo žmona Lina – taip pat ligoninėje.

„Sveiki, mieli draugai, kolegos, artimieji. Daugelis jūsų ar iš manęs asmeniškai, ar iš spaudos esate girdėję, kad man ir mano žmonai diagnozuotas COVID-19. Nenorėjau apie tai rašyti, galvodamas, kad visiems būtų prasmingiau apie tai išgirsti, kuomet pasveiksime. Tačiau koronos virusas vis dar klastingas... Šiuo metu esu Santariškių ligoninės reanimacijoje, o mano Linutė ligoninėje. Vaikai vieni namuose“, – socialiniame tinkle rašė garsus tenoras.

V. Vyšniauskas kreipėsi ir gerbėjus ir draugus – prašė palaikymo ir gerų žodžių. „Noriu paprašyti jūsų visų, kurie nesate abejingi mano ir mano šeimos atžvilgiu, palaikyti mus maldomis, mintimis, gerais žodžiais“, – prašė V. Vyšniauskas.

Primename, kad V. Vyšniauskas – ne vienintelis muzikos atstovas, kuriam nustatytas koronavirusas. Iš viso COVID-19 patvirtintas aštuoniems Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro (LNOBT) darbuotojams, tarp jų – ir muzikantui, operos solistams, taip pat direktoriui Jonui Sakalauskui, iš viso su šiuo protrūkiu siejami 24 atvejai.

Nerimas dėl koronaviruso vyravo ir Kauno filharmonijoje. Į įstaigą, kur jau keletą dešimtmečių repetuoja, programas rengia bei jas koncertuose klausytojams pristato Kauno valstybinis choras, iškviesti specialistai dezinfekavo visas patalpas. Tokių priemonių prireikė, paaiškėjus, kad į šį meninį kolektyvą įsisuko koronavirusas. Iš pradžių buvo nustatytas vienas užsikrėtęs COVID–19 choristas, vėliau – dar keturi. Toliau infekcija iš šio židinio nepaplito.

Gairės: Koronavirusas Lietuvoje, COVID-19 saviizoliacija, užsikrėtė koronavirusu, Vaidas Vyšniauskas, reanimacija
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Jeronimas

Kaži kiek moka už tokius pareiškimus? Gal visai verta pagulėti tipo su korona virusu ... Beje, o vaikai juk vieni namie palikti, kaip su jais bus?

Aldona

p.Juozai, atidžiai skaitykit kas parašyta.Prašo ne materialinės pagalbos,o mintimis,maldą palaikymo.Nereikia ,,išvartyti,, kitaip kas parašyta!

Juozas

Prašo materialinės pagalbos, nes neturi pajamų, toks giedorius ir plikas, keista, kodėl biedni sirgdami neprašo?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS