Kotedžo Vilniuje laimėtojas: tai ledkalnio viršūnė! | Diena.lt

KOTEDŽO VILNIUJE LAIMĖTOJAS: TAI LEDKALNIO VIRŠŪNĖ!

  • 0

Daugiau nei mėnuo laukimo ir sausio 6-ąją, sekmadienį, paaiškėjo, kas tapo pagrindinio „Teleloto“ Kalėdų prizo – kotedžo sostinėje – laimėtoju.

Kone neįtikėtina sėkmė nusišypsojo Domui iš Jurbarko rajono. O jį už rankos laikė ir drauge džiugesio ašaras liejo antroji pusė – Danguolė.

Domas – ramus, susikaupęs vyras, jau pensijoje, bet dar dirbantis suvirintoju „Vilkyškių pieninėje“. Kur kas aktyvesnė ir šnekesnė – jo draugė, pašte dirbanti Danguolė, su kuria jiedu pora jau vienuolika metų.

„Man tikrai pasisekė. Čia ledkalnio viršūnė. Jaučiu, kaip daužosi širdis ir virpa visas kūnas“, – pridėjęs ranką prie krūtinės iškart po laimėjimo nuoširdžiai sakė Domas. Jis prisipažino nieko nesitikėjęs, buvo labai ramus, o štai jo antroji pusė prasitarė kone visą naktį prieš lemtingąją dieną nemiegojusi.

 

 

„Labai jaudinausi ir meldžiausi, kad viskas būtų gerai“, – teigė ji ir tuo metu akyse vėl pasirodė džiaugsmo ašaros. Ji taip pat papasakojo, kad išvažiuoti į Vilnių, į laidos filmavimą, turėjo anksti ryte. Atėjus į stotelę, pamatė, kad autobusas tik ką nuvažiavo. „Domas susinervino, pradėjo šnekėti, kad niekur nebevažiuotume, liktume namie. Bet aš įkalbėjau vykti“, – šypsojosi Danguolė, žinodama, kad sprendimas buvo teisingas.

Domas ir Danguolė, šiuo metu gyvenantis bute 25 kilometrai nuo Jurbarko, jau svajoja, kaip kraustysis į savo naujus namus – kotedžą sostinėje. „Na, tik kažką dėl darbų reikės galvoti, kaip daryti, bet čia, turbūt, mažiausia problema“, – juokėsi laimėtojai.

Kiekvieną sekmadienį nuo lapkričio 25 d., penkias savaites iš eilės, buvo traukiama po vieną pretendentą įrengtam kotedžui sostinėje, „Karaliaučiaus slėnyje“, laimėti. Sausio 6-oji buvo toji diena, kai visi pretendentai turėjo susirinkti „Teleloto“ studijoje ir traukti vokus. Viename jų buvo kotedžas, kituose – 1000 Eur piniginiai laimėjimai. Studijoje susirinko keturi iš penkių pretendentų: Liongina iš Rokiškio, Vilma iš Klaipėdos, Algimantas iš Pajūrio ir Domas iš Jurbarko. Pastarasis ir tapo įrengto kotedžo laimėtoju.

GALERIJA

  • Kotedžo Vilniuje laimėtojas: tai ledkalnio viršūnė!
  • Kotedžo Vilniuje laimėtojas: tai ledkalnio viršūnė!
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS