I. Burlinskaitė – apie krūtų implantus: jei nesirgčiau, operaciją atliktume nedelsiant | Diena.lt

I. BURLINSKAITĖ – APIE KRŪTŲ IMPLANTUS: JEI NESIRGČIAU, OPERACIJĄ ATLIKTUME NEDELSIANT

  • 22

Socialinių tinklų žvaigždė ir sporto trenerė Indrė Bulinskaitė-Vaisieta neslepia kovojanti ketvirta limfomos stadija. Ji nuo gegužės mėnesio atvirai savo instagramo paskyroje pasakoja apie kovą su liga. Penktadienio rytą jauna moteris kreipėsi į sekėjus ir prabilo apie įtarimą, kad dėl kraujo vėžio, kuriuo ji serga, gali būti kalti jos krūtų implantai.

„Iš tiesų vis atidėlioju, bet seniai noriu eiti į eterį su tikrai rimtomis temomis. Bet vis tai rytoj, tai pavargusi, šiaip gal truputį bijau išgąsdinti jus, gal kažkiek nedrąsu, gal bijau, kad kažką ne taip pasakysiu.

Bet iš esmės krūtų implantai jau seniai niekam nėra tabu ir jokia čia paslaptis, kad ir aš juos turiu, jog jie pas mane sudėti seniai, turbūt daugiau negu prieš dešimt metų. Kada buvo diagnozuota mano liga, kai ieškojome ligos šaltinio, krūtų implantai buvo tas pirmas kabliukas“, – kalbėjo I.Burlinskaitė.

Instagramo nuotr. 

 Indrė tikino, kad krūtų implantai nėra jos ligos priežastis.

„Iškart užbėgus įvykiams už akių noriu pasakyti, kad įtarimas nepasitvirtino ir kad krūtų implantai nėra ligos šaltinis ar jos priežastis. Kitu atveju jie jau būtų išoperuoti, bet šis įtarimas, turbūt, kilo dėl to, kad krūtinė pas mane koreguota prieš daugiau nei dešimt metų ir implantai, kurie pas mane yra įdėti, šiuo metu Lietuvoje jau yra nebenaudojami.

Mano daktaro rekomendacijos po gydymo šiuos implantus išimti arba pakeisti į kitus. Jei turėtume galimybę, operaciją atliktume nedelsiant, bet dėl mano situacijos ši operacija negalima“, – su sekėjais dalijosi Indrė.

Instagramo nuotr. 

Kaip jau rašėme, balandžio 10 d. socialinių tinklų žvaigždė I. Burlinskaitė savo sekėjams pranešė itin liūdną žinią – jai diagnozuotas kraujo vėžys.

„Aš galvojau, kad man taip niekada neatsitiks. Šita žinia man buvo kaip perkūnas iš giedro dangaus. Man yra diagnozuotas kraujo vėžys, piktybinis navikas tarpuplautyje.  Jis yra net 8 centimetrų dydžio. Kiek jis išplitęs, sužinosime artimiausiu metu po rytojaus detalaus tyrimo“, – tuomet teigė I. Burlinskaitė.

Instagramo nuotr. 

GALERIJA

  • I. Burlinskaitė – apie krūtų implantus: jei nesirgčiau, operaciją atliktume nedelsiant
  • I. Burlinskaitė – apie krūtų implantus: jei nesirgčiau, operaciją atliktume nedelsiant
Instagramo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Senis

Debilė galėjo susidėti netik papų protezus, bet ir subinės.

Vi

Ir anksčiau žmonės sirgo...nebuvo jokių krūtų implantų. Taip kad nereikėtų šnekėt ir žmones klaidinti apie tai,ko nežinai. Reikia rūpintis sveikata. Ne viena sergi...

Migla

Prieš keletą metų skelbėsi esanti natūralaus grožio ambasadorę. Tai ir nebesuprantu - implantai ekologiški pas ją ar kaip...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS