Kur Žaliojo medinio arklio metus švęs žinomi Lietuvos žmonės? | Diena.lt

KUR ŽALIOJO MEDINIO ARKLIO METUS ŠVĘS ŽINOMI LIETUVOS ŽMONĖS?

  • 1

„Šiais metais Naujus metus švęsiu artimiausių ir brangiausių žmonių rate. Po vidurnakčio pratęsime vakarėlį – Kazino“,- juokiasi Lietuvė Nerija Biel (Pačiukonienė), gyvenanti JAV.

Seksualiajam modeliui labiausiai patinka pižamų vakarėliai „tarp mūsų mergaičių“, jie Jungtinėse Amerikos Valstijose gana populiarūs.

Virtuvės šefams dažniausiai tenka Naujuosius metus sutikti taip pat savo darbo vietoje. „Šį kartą man pasisekė. Mano artimi draugai nusprendė, kad turiu atšvęsti Naujuosius metus kartu su jais. Todėl švęsime „Ticket to the Kitchen“ kulinarinėje studijoje, kuriai šiuo metu vadovauju ir dalinuosi savo kulinariniais įgūdžiais bei patirtimi“, - kalbėjo virtuvės grandas Ruslanas Bolgovas.

Ruslano manymu, šiems Naujiesiems metams labiausiai tiktų rinktis temą, susijusią su arklio simbolika. „Šie Naujieji metai galėtų būti mistiniai – juk pasakose, legendose, mituose sutinkama daug įvairių arklio „atmainų“: vienaragis, pegasas, kentauras. Taigi siūlau rinktis tokią temą, aplinką, muziką, maistą, kurie jums suteikia daugiausia džiaugsmo – juk svarbiausia jausti šventę širdyje, tada ir žmonės, esantys šalia, „užsikrės“ šventine dvasia, o bendri prisiminimai, įspūdžiai dar ilgai neišblės...“, - užburiančiai kalbėjo Ruslanas.

Muzikos atlikėja Saulenė Chlevickaitė per šiuos Naujuosius metus dirbs. „Dirbsiu, bet maloniai. Dainuosiu su sese viename renginyje“,- tikino gražuolė. Dainininkės ir renginių organizatorės nuomone, teminiai vakarėliai yra labai gerai, bet Naujiems metams jie nebūtini, nes žmonėms svarbu atrodyti gražiai, pasipuošus ir iškilmingai sutikti kitus metus. O gimtadieniams, įmonės vakarėliams tema priduoda įdomumo, buvimas personažu padaro vakarėlį įdomesnį. 

Atlikėjas Aras Vėberis žada spėti aplankyti visus iki vidurnakčio. „Svarbiausia užsukti pas sesę ir pasveikinti jos šeimyną, užsukti aplankyti tėvą ligoninėje. O jau o po to su artimais draugais ir bičiuliais skubėsiu sutikti Naujuosius. Pačiame Vilniaus centre, restorane „Vanille Lounge“, - pasakojo savo paskutinės 2013 metų dienos planus Aras.

Galbūt pasirinkimą švęsti būtent šiame naujame elegantiškame restorane lėmė vakaro tema - „Vanilla angel“, nes šį rytą Lietuvai „Naktinės personos“ pristatė naujausią dainą "Ten aukštai“, taip pat apie angelus. 

Simona Milinytė Naujuosius metus sutiks Kipre su savo pussesere. „Nuostabi šalis, nuostabūs žmonės, be to, bus daug įdomiau nei švęsti namuose“, - tikina dainininkė ir aktorė Simona.

Atlikėja be galo mėgsta teminius vakarėlius, nes taip daug įdomiau, nei paprasti susibūrimai. Taip pat mano, jog teminiai vakarėliai labiausiai tinka per Naujuosius ar Helovino proga.

„Manau šiais Naujaisiais metais labai būtų smagus vakarėlis Holivudo žvaigždžių tema. Reikėtų įsikūnyti į Lady Gagą, Katty Perry, Michaelą Jachsoną ir panašiai“, - svajojo Simona.

Menantis diskotekų klestėjimo metą alternatyviosios muzikos kūrėjas Sigitas Grybas - DJ Saga Naujus metus sutiks grodamas, kaip ir yra įpratęs. „Laimingi ir švenčiantys žmonės man - geriausia kompanija, jeigu tarp jų yra artimųjų. Šiais metais mano būgnai, DJ įranga, muzika ir žmonės gros net keliuose baruose“, - džiaugiasi DJ Saga.

Pasak atlikėjo, teminiai vakarėliai labiausiai tinka įmonės vakarėliams, nes ten žmonėms sunkiausia išsijudinti, jie nebūna artimiau susipažinę, o „dress code“ ar „team building“ suvienija susirinkusius. į jubiliatą. 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nu bleee

nei vieno žinomo nežinau:(Jie ką Amerikoje žinomi?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS