L. Norkevičienė: vos atėjusi į pramogų pasaulį buvau apipilta pamazgomis | Diena.lt

L. NORKEVIČIENĖ: VOS ATĖJUSI Į PRAMOGŲ PASAULĮ BUVAU APIPILTA PAMAZGOMIS

  • 5

Pastarieji metai Liepai Norkevičienei – vieni geriausių. Dainininkė ir LRT laidos „Klauskite daktaro“ laidų vedėja tikina, jog turi viską, ko žmogui reikia, kad jaustųsi laimingas. Mylimas vyras, mėgstamas darbas, hobis ir net patinkančių politikos bei viešojo administravimo mokslų studijos.

„Turiu nuostabią šeimą, tiek mano šeima yra sveika, tiek vyras, jam viskas gerai sekasi, turiu be galo mylimas studijas ir be galo mylimą darbą. Tai puikus gyvenimo laikotarpis, net nežinau, kam čia reikia dėkoti, Dievui, žvaigždėms, gerai susiklosčiusioms, nes tik dabar galiu pasakyti, kad mano viduje yra ramybė. O turėti ramybę žmogui yra svarbiausias dalykas“, – LRT laidoje „Stilius“ šį šeštadienį kalbės Liepa, puikiai gebanti atsirinkti, kas gyvenime yra svarbu.

Greitai kaip dainininkė išgarsėjusi Liepa patyrė netikėtų sunkumų, kurie jauną žmogų galėjo ir sužlugdyti. Tiesa, dar prieš kelerius metus ji tikėjo, jog bus dainuojanti medikė. Tačiau svajonei nebuvo lemta išsipildyti. „Vargais negalais mėginau mokytis ir studijuoti mediciną, bet buvo labai sunku, dėl to sustabdžiau studijas. Bet man visada kirbėdavo viduje, kad mokslus reikia pabaigti, nes mūsų visuomenė tokia, kad žmogus su aukštuoju mokslu turi platesnių galimybių ir padėtis visuomenėje, svoris yra tikrai kitoks“, – tikina Liepa, prisipažįstanti, jog studijuodama mediciną išgyveno daugybę sunkumų ir pati vos nepateko į depresijos pinkles.

Tad po ilgų svarstymų, derėjimosi su tėvais ir šešerių metų blaškymosi tarp scenos ir studijų ji sau prisipažino, jog medicina yra ne ta sritis, kurioje gerai jaučiasi. Šiandien Liepa mano, jog prieš keletą mėnesių galutinai nutrauktos medicinos studijos buvo vienas geriausių gyvenimo sprendimų.

Tačiau visam laikui išsižadėti medicinos dainininkė dar nedrįsta: „Gal kada nors?“ – juokiasi ir prisimena, jog studijų nutraukimas keistai sutapo su televizinės karjeros pradžia. „Mano gyvenime įvyko toks keistas paradoksas, tą savaitę atsiėmiau dokumentus iš Medicinos fakulteto ir iškart sulaukiau skambučio su klausimu, ar norėčiau tapti laidos „Klauskite daktaro“ vedėja, pagalbininke profesoriui Unikauskui. Galvoju – vis tiek kažkaip ta medicina vienokia ar kitokia forma šalia manęs būna“, – juokiasi naujoji asistentė, laidoje gavusi ir nelengvą paveldėtojos statusą, kuris žiūrovams leidžia lyginti esamą ir buvusią vedėjas ir kritikuoti.

„Nesu Rimantė, aš niekada Rimante nebūsiu, aš esu aš. Mane pasirinko ir aš stengiuosi, atsakingai žiūriu į savo darbą ir manau, kad po truputį žmonės prie manęs pripranta“, – viliasi Liepa, prisiminusi nemotyvuotą komentatorių kritiškumą.

Vieną sykį, jau pasirengusi laidai, prieš išjungdama kompiuterį moteris netikėtai pamatė straipsnį apie laidą ir naują laidos vedėją: „Po juo buvo begalė komentarų. Visi blogi! Taip, galima kritikuoti mane, kaip aš vedu laidą. Bet nemanau, kad buvau nusipelniusi komentarų apie savo išvaizdą, savo šeimą, apie tai, kad vaikų neturiu. Atsimenu, pusę nakties verkiau, buvo taip apmaudu. Kodėl? Gi mes nieko blogo tiems žmonėms nedarom.“

Tačiau sunkumų, susijusių su viešumu, skonis dainininkei – ne naujiena. Vos pradėjusi muzikinę karjerą ji prisimena patekusi į keistą verpetą, kuriame murkdėsi du besiskiriantys žmonės, o kaltė krito ant Liepos. „Teko dirbti su Juozu Liesiu ir su Deivydu Zvonkumi, jie buvo mano prodiuseriai.  Bet Juozas buvo ir mano pusseserės Eglės Skrolytės vyras, ir kai būdavo kažkokie renginiai, filmavimai, mane lydėdavo arba Deivydas, arba Juozas. Kaip tik tuo metu vyko Eglės ir Juozo skyrybos. Ir aš buvau tas žmogus, kuris buvo įmestas į dviejų žmonių skyrybos procesą kaip kaltininkė, kaip šeimos skyrėja, – prisimena dainininkė, tuomet pirmą kartą gyvenime patyrusi pramogų pasaulio povandenines sroves. – Ir tada aš, 18 metų mergaitė, vos susipažinusi su pramogų pasauliu, buvau apipilta pamazgom.“

Apie dainininkės L. Norkevičienės vertybes – „Stiliuje“ šį šeštadienį, kovo 23 d. 19.30 val. per LRT televiziją ir LRT.LT. Vedėja – Violeta Baublienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Kritika

Protingas daro isvadas apie save,o kvailys niekada !

Ne daktaras

be reikalo nieks nieko 'neapipila' . O protingas visada kritika pripazysta ,nes kritika Zmogu padaro protingesniu ,jeigu jis ja pripazysta !

"Klauskite daktaro" žiūrovas

Liepa yra nepalyginamai geriau, nei Rimantė. Dabar nors ne gėda žiūrėti laidos. Sumažėjo dirbtinų nusišnekėjimų, apsimestinių emocijų. Anksčiau atrodė, kad kuo didesnę nesąmonę pasakys ar padarys, tuo geriau, tarsi bukaprotiškumo propagavimas buvo pagrindinis laidos tikslas, nors patys jau kitoje laidoje rimtu veidu pasakodavo, kaip svarbu išlaikyti šviesų protą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS