L. Pobedonoscevas ir M. Repšys atkartojo garsųjį triuką: kam smūgio nepavyks išvengti šįkart? | Diena.lt

L. POBEDONOSCEVAS IR M. REPŠYS ATKARTOJO GARSŲJĮ TRIUKĄ: KAM SMŪGIO NEPAVYKS IŠVENGTI ŠĮKART?

  • 0

Šį trečiadienį TV3 laidoje „Gero vakaro šou“ pasirodys du garsūs aktoriai – Marius Repšys ir Leonardas Pobedonoscevas. Žinomi vyrai ne tik papasakos apie paskutinį juos siejusį bendrą darbą, bet ir pabandys atkartoti vieną garsiausių įvykių, nutikusių per praėjusių metų laidą.

Minėto įvykio niekaip negali užmiršti ir laidos vedėjas Justinas Jankevičius. „Kartais atrodo, kad žmonės mane tik dėl to ir prisimins“, – sakys jis omenyje turėdamas situaciją, kai baleto primarijus Nerijus Juška, per praėjusių metų laidą „Gero vakaro šou“, bandydamas atlikti triuką, netyčia kliudė Justino galvą.

Tačiau aktorių net ir šis nelaimingas atsitikimas nesustabdys nuo noro triuką pamatyti darkart. Juk, kaip sako jie, ši laida ir yra skirta būtent eksperimentams. Vis dėlto šįkart Mindaugas Stasiulis ir Justinas, kitaip, nei prieš metus, liko saugūs. Minėtą triuką niekieno netrukdomi nusprendė atkartoti svečiai. „Išneškim šitą staliuką, o po to gali tekti išnešti ir Leo“, – ruošdamasis spyriui juokaus M. Repšys.

Deja smūgio atliekant triuką neišeis išvengti ir laidos svečiams. „Aktoriaus neužmuši, žinokit. Čia yra auksinė taisyklė“, – laidos svečius vėliau patikins M. Repšys.

Leonardas ir Marius laidoje primins tarsi geriausius draugus. Tiesa, bičiulius jie visai neseniai suvaidino ir režisieriaus Tado Vidmanto juostoje apie neištikimybę „Naktinė žvejyba“, kurią nuo šiol pamatyti per Go3 kviečiami visi tie, kurie mėgsta gerą humorą.

Aktoriai laidoje atskleis ir kelias filmo detales apie naktį pažvejoti išvykusius du draugus ir jų likimus. Leo personažas filme važiuoja tik gerai praleisti laiko, o M. Repšio personažas rezga gudrų planą. Pastarasis sužinojo, kad žmona jį išdavė su būtent šiuo draugu. Negalėdamas patikėti tokia išdavyste, jis ketina nušauti draugą per 12 valandą turėsiančius nuaidėti fejerverkus.

J. Jankevičius pastebės, kad M. Repšys paprastai yra linkęs itin įsijausti į savo vaidmenis – ar Leo nesibaimino su juo vaidinti? O kokio su Mariumi susijusio atvejo niekaip negali pamiršti ir visa „Gero vakaro šou“ komanda?

Visi atsakymai į šiuos klausimus ir linksmas žaidimas – jau šiandien, 19.30 val. per TV3, o filmą „Naktinė žvejyba“, kuriame pagrindinius vaidmenis atlieka M. Repšys ir L. Pobedonoscevas, jau dabar pamatykite per Go3!

GALERIJA

  • L. Pobedonoscevas ir M. Repšys atkartojo garsųjį triuką: kam smūgio nepavyks išvengti šįkart?
Laidos kūrėjų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS