L. Rimgailė gimus sūnui atsakingiau pažvelgė į skalbimo priemones | Diena.lt

L. RIMGAILĖ GIMUS SŪNUI ATSAKINGIAU PAŽVELGĖ Į SKALBIMO PRIEMONES

  • 3

Mažylių oda yra labai jautri ir neturi tokių apsaugos ir gynybos mechanizmų, kaip suaugusiųjų. Todėl tėvams svarbu skirti ypatingą dėmesį kūdikių priežiūros ir skalbimo priemonėms.Verslininkė, komunikacijos specialistė Liucina Rimgailė dalijasi patirtimi, kaip pakito jos šeimos požiūris į skalbiklius gimus pirmagimiui ir kaip ji dabar taupo apipirkdama visą šeimą.

Kaip teigia L. Rimgailė, renkantis skalbimo priemones, jų šeimai svarbiausias kriterijus yra mažylio nealergizuojanti, kokybiška skalbiklių sudėtis ir malonus, neįkyrus kvapas.

„Anksčiau su vyru didelės reikšmės skalbimo priemonėms neteikdavome. Mums buvo svarbiausia, kad skalbimo priemonės pašalintų dėmes ir nesugadintų audinio, tačiau, gimus sūnui, viskas pasikeitė. Mažylių oda yra jautri, labai plona, tad šiuo metu tikrai atidžiai skaitome produktų etiketes, analizuojame sudėtį ir pirmenybę teikiame dermatologų patikrintoms, hipoalerginėms skalbimo priemonėms, kurių sudėtis natūralesnė, jose nėra dažiklių ir kvapiųjų medžiagų“, – pasakoja L. Rimgailė.

Mažylių oda yra jautri, labai plona, tad šiuo metu tikrai atidžiai skaitome produktų etiketes, analizuojame sudėtį ir pirmenybę teikiame dermatologų patikrintoms, hipoalerginėms skalbimo priemonėms.

Ieškantiems priemonių vaikiškiems drabužiams skalbti Liucina pataria atkreipti dėmesį į produktų sudėtį, o norintiems sutaupyti ir apsipirkti tvariau – jas piltis į savo atsineštą tarą.

Renkantis skalbimo priemonę svarbu suprasti, kokia jos forma šeimai patinka ir tinka labiausiai. Parduotuvių lentynose galima rasti pačių įvairiausių rūšių skalbimo priemonių: miltelių, kapsulių, skystų skalbiklių, specialių skalbimo priemonių vilnai ir šilkui, jautriai odai, ekologiškų, dėmių valiklių.

Šiuo metu rinkoje yra daugybė produktų, kurie išsiskiria kvapais, jų stiprumu, sudėtimi. Be to, ant skalbimo priemonių pakuočių yra nurodytas skalbimų skaičius, todėl labai lengva pasiskaičiuoti, kokiam laikotarpiui priemonės užteks.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

a

Kokia naujiena,is kepejos

Anonimas

Ir vė l keksiukai reklamuojami,o ką jau neperka,nevalgo,atsargiau žvelk į cukrų ir miltus

Reklama

Labai geras straipsnis. Labai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS