L. Somovas nėrė į naują veiklą | Diena.lt

L. SOMOVAS NĖRĖ Į NAUJĄ VEIKLĄ

  • 0

Jau šį šeštadienį BTV eteryje startuoja devintasis „Muzikinės kaukės“ sezonas. Projekte šiemet susirinko itin ryškios asmenybės, o prie komisijos narių prisijungė muzikos prodiuseris Leonas Somovas.

„Mane labai maloniai nustebino kvietimas prisijungti prie šio populiaraus projekto. Ilgai nedvejojau, nes esu matęs „Muzikinę kaukę“, o šiuo metu daug dirbame kartu su Dileta, kuri taip pat dalyvavo šiame šou, todėl ji man vis parodydavo kokius nors savo pasirodymus. Tad apie projektą žinau tikrai nemažai“, – pasakoja Leonas.

Nors karantino laikotarpis daugeliui kūrybinių sričių atstovų yra sunkus laikotarpis, Leonas į jį žvelgia pozityviai ir džiaugiasi, kad atsirado laiko naujiems, netikėtiems, įdomiems kūrybiniams projektams.

„Šiuo metu, kai nėra koncertų ir didžiausia pramoga yra tiesiog pasivaikščioti, parsisiunčiau programėlę ir stengiuosi per dieną nueiti kokius dešimt tūkstančių kilometrų, daug laiko praleidžiu įrašų studijoje, kartu su Dileta ruošiamės išleisti vinilinę plokštelę, šiuo metu dirbu prie vieno vaidybinio filmo, taip pat prisijungiau prie tarptautinės komandos, kuriančios trumpametražį filmą, todėl atsiradusį laiką stengiuosi išnaudoti prasmingai ir kūrybiškai“, – sako muzikos prodiuseris.

Dar viena maloni veikla – komisijos nario pareigos „Muzikinėje kaukėje“. „Man labai patinka, kad šiame projekte visiškai kitoks vertinimas nei kitur. Čia tu stebi atlikėją ir žiūri, ar pavyko jam įkūnyti kitą asmenį? Kokias detales, judesius, veido mimikas pastebėjo, kokias charakterio savybes bando mums perteikti. Man patinka stebėti tas detales, įdomias savybes ir jas perduoti dalyviui, akcentuoti, jį motyvuoti, kad kitą kartą pasirodytų dar geriau“, – sako L. Somovas.

„Pirmoji laida bus pilna atradimų. Labai nustebino Dovydas Laukys, jį pamačiau visiškai kitokį, čia jis atsiskleidė visiškai kitame amplua, labai džiaugiuosi šiuo atradimu ir laukiu naujų Dovydo pasirodymų. Dar vienas netikėtumas – TV ir radijo laidų vedėja Justė Žičkutė, nors ji niekada nedainavo, bet ta beprotiška drąsa scenoje, puiki išvaizda, nerealiai pasirodė ir nustebino. Manau, jai labai padeda patirtis vedant laidas. Patikėkit, ši smulkutė mergina parodys, ką gali. Taip pat gerąja prasme labai nustebino Ieva Zasimauskaitė. Ji atrodė tokia lyriška, romantiška, o „Muzikinėje kaukėje“ ją pamatysite visiškai kitokią, joje toks vulkanas yra, tegul veržiasi! Šiaip buvo nemažai momentų, kai stebiu pasirodymą ir galvoju, gal čia bajeris, gal tikras atlikėjas atėjo ir tik vėliau paaiškėja, kad vis tik ne, čia geras įkūnijimas, ne kartą nustebino pribloškiantis panašumas“, – pirmus įspūdžius atskleidžia Leonas.

Naujo „Muzikinės kaukės“ sezono premjera, kurioje žiūrovų lauks įspūdingas vedėjų ir komisijos pasirodymas, taip pat dešimt naujų dalyvių – Katažina, Ieva Zasimauskaitė, Gytis Ivanauskas, Toma Vaškevičiūtė, Dovydas Laukys, Egidijus Sipavičius, Justė Žičkutė, Maksas Melman, Rokas Petrauskas, Ieva Barbora Juozapaitytė – jau šį šeštadienį, 19.30 val., per BTV.

GALERIJA

  • L. Somovas nėrė į naują veiklą
  • L. Somovas nėrė į naują veiklą
  • L. Somovas nėrė į naują veiklą
  • L. Somovas nėrė į naują veiklą
  • L. Somovas nėrė į naują veiklą
  • L. Somovas nėrė į naują veiklą
  • L. Somovas nėrė į naują veiklą
BTV nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS