L. Suodaitis apie teismo posėdį ir įkvėpimo šaltinį: čia yra mano variklis ir motyvacija | Diena.lt

L. SUODAITIS APIE TEISMO POSĖDĮ IR ĮKVĖPIMO ŠALTINĮ: ČIA YRA MANO VARIKLIS IR MOTYVACIJA

  • 30

Viktorijos ir Lauryno Suodaičių drama po truputį rimsta. Nuo balandžio pradžios vienas kitam viešai priekaištus žarstę sutuoktiniai, laukdami teismo posėdžio, palengva įsitraukia į kitas veiklas. Tiesa, nepamiršdami socialiniuose tinkluose palepinti savo sekėjų išsikvepiančių santykių detalėmis. 

Trečiadienio vakarą L. Suodaitis pasakojo, kad pagaliau įvyko jo ilgai lauktas susitikimas su sūnumi Laurynu. Pirmadienį su mažyliu susitikti turėjęs L. Suodaitis to padaryti negalėjo – berniukas su mama V. Siegel buvo išvykęs į Lenkiją, į Varšuvoje vykusį dainininkės Beyonce koncertą.

„Šiandien nors ir neplanuotą, bet susitikimą turėjome. Mažasis sugrįžo iš koncerto, tai turėjome galimybę susitikti, smagiai pasportavome. Tai viskas kaip ir good“, – kalbėjo L. Suodaitis trečiadienio vakare.

Trečiadienį turėjo įvykti ir teismo posėdis, kuriame turėjo būti paaiškėti L. Suodaičio matymosi su sūnumi tvarka.  Laurynas paaiškino, kad posėdis buvo atidėtas.

„Buvo klausiančių, kaip tie posėdžiai šiandien, tai nukėlė dviem savaitėms. Įtarėme jau vakar, kad panašiai gali būti, nes medžiagos byloje... Ilgai užtruks pažiūrėti. Na, nieko nepadarysi, sulauksim ir to“, – sakė L. Suodaitis.

Teismo posėdžių laukiantis vyras pridūrė, kad šiuo metu džiugesį jam teikia susitikimai su sūnumi ir į priekį judantys darbo projektai.

„O liepa dar turėtų būti įdomus metas, tai, nepaisant šių nesąmoningų reikalų, dar turėtume porą labai įdomių projektų pasileisti, prie kurių dirbame labai stipriai su komanda. Manau, bus įdomių naujienų.

Ir šiandien valgė, apsikabino ir pasakė „tete“.

Labai džiugu, kad ta gyvenimo kreivė pradėjo kilti aukštyn. Na, ir šiandien džiugino vienas dalykas, tai sau pasakiau, kad tai yra amžina motyvacija. Mažas porą žodžių moka pasakyti, vienas iš jų vis dar yra „tete“, tai tas yra smagu. Labai prisimena, šiaip auga nenormaliai greitai. Ir šiandien valgė, apsikabino ir pasakė „tete“. Tai čia yra mano variklis ir motyvacija. Gerai tie vaikai, kol neturi, nesuvoki, kad jie tas variklis“, – sakė L. Suodaitis.

Primename, kad pirmadienį L. Suodaitis pasakojo turėjęs susitikti su sūnumi Laurynu, tačiau sulaukė laiško apie V. Siegel ir sūnaus Lauryno kelionę, įsigytą paskutinę minutę. Dėl pastarosios L. Suodaičio susitikimas su sūnumi buvo atšauktas.

„Mano diena su šiek tiek pasikeitusiu grafiku. Turėjau su Laurynuku susitikti pagal malonių žmonių nustatytą tvarką, bet gavome šiandien laišką, kad paskutinę minutę išpuolė vaikui kelionė šįryt neva tai. Nieko nepadarysi. Galvojau, gal autobusu važiuoja, pasirodo, kad ir lėktuvo bilietus galima paskutinę minutę nusipirkti ir neinformuoti apie keliones. Bet nieko, jau trečiadienį pas mus teismas dėl laikinųjų apsaugos priemonių nustatymo, matymosi su mažiumi, tai tikiuosi, mažiau visų tų reikalų turėsime ir galėsime viską normaliai planuoti“, – savaitės pradžioje kalbėjo L. Suodaitis.

Rašyti komentarą
Komentarai (30)

Virgie

Ale is isvaizduos geynas buozgalvis, siaip ifeali pora buvo du buozgalviai

Ona

Gal su nauju "mylimuoju" važiavo susikeršt.... Ką ji supranta apie Beyonce?! Mužikėlė ir far mažą vaiką pasiima į kelionę. Tokiom bsikų neleist išviso augint.

suodaiti tekėk už grigaičio

tas pinigų turi, galėsite kartu lipinėti broškes iš rudo “molio”
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS