L. Kalpokaitė apie darbą su sutuoktiniu: siaubas, turi vaidinti meilę, o matai savo vyrą | Diena.lt

L. KALPOKAITĖ APIE DARBĄ SU SUTUOKTINIU: SIAUBAS, TURI VAIDINTI MEILĘ, O MATAI SAVO VYRĄ

Aktoriai Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys – žinomi žmonės, kurie turi ilgametę patirtį ne tik scenoje, bet ir vedybiniame gyvenime. Šiais metais rugpjūčio šeštąją aktoriai minės jau 41-ąsias santuokos metines, todėl negailėjo papasakoti daug gyvenimiškų istorijų, kurias kartu išgyveno.

Paklausti, ar nėra sunku kartu vaidinti spektakliuose, tiek L. Kalpokaitė, tiek J. Braškys nestokojo humoro. „Siaubas, daugiau gyvenime nevaidinsime. Spektaklyje mes turėjome vaidinti meilę, ačiū Dievui, kad karantinas atėjo, todėl spektaklis neįvyko. Iš tiesų, siaubas, tu turi vaidinti meilę, žiūri, o ten matai savo vyrą. Ir pasimeti“, – pasakojo L. Kalpokaitė ir J. Braškys.

Kalbėdami apie vestuvių metines, aktoriai L. Kalpokaitė ir J. Braškys pasidalijo savo didžiosios meilės dienos istorija. „Susituokėme rugpjūčio šeštą dieną. Per blatą, nes turėjome laukti dar kelis mėnesius eilėje. Tuo metu ten dirbusi mūsų draugė mus užrašė šiai datai, dar prieš pat darbo laiką. Jis atsidaro 11 val., o mes buvome užrašyti 10.50 val. Apie šventimą, tai aš visada pamiršdavau, Jonas niekada nepamiršdavo. Tačiau buvo vienintelis kartas, kai Jonas tai pamiršo. Per mūsų 25-ąsias metines“, – atviravo L. Kalpokaitė.

Šypsenas keliančių istorijų laukite šį trečiadienio vakarą, 20 val., „Šeškinės 20“ per LNK.

L. Kalpokaitei kuriant vaidmenis kartu su vyru sunkiausia vaidinti meilę:

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

o varge

tai kaip iskentejot 41 metus, jeigu tarp jusu nebuvo meiles, tai gal is reikalo zenijotes

ane?

Tikrai siaubas, - kokia meilė gali būti su nuosavu vyru?

nuostabus

aktoriai,visada malonu juos isgirsti,pamatyti,iskart ima juokas,nes zinai bus kazkas juokingo,manau jie galetu pravesti visokius jubiliejus,tai bent linksma butu,sekmes jums nesant dziaugsma ir juoka
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS