Lažybų bendrovių favoritų penketukas: „Euroviziją“ laimės Rusija (apklausa) | Diena.lt

LAŽYBŲ BENDROVIŲ FAVORITŲ PENKETUKAS: „EUROVIZIJĄ“ LAIMĖS RUSIJA (APKLAUSA)

Šįvakar paaiškės, kas pasipuoš „Eurovizijos“ laurais. O laukdamos finalo, lažybų bendrovės kaista. Prognozuojama, kad šiemet didžioji „Eurovizijos“ kova virs tarp Rusijos ir Prancūzijos, o pergalę turėtų išplėšti rusai.

Lietuvos atstovo „Eurovizijoje“ Donato Montvydo galimybės laimėti konkursą vertinamos skeptiškai. Kaip ir prognozuota, antrajame pusfinalyje pasirodęs lietuvis pakliuvo į finalą su „braliuku“, Latvijos atstovu Justu. Visgi galutinėje „įskaitoje“ latvio galimybės vertinamos gerokai aukščiau – tikėtina, kad jis galėtų pasiekti geriausiųjų dešimtuką, o D. Montvydui žadama bendra pozicija – trečiajame dešimtuke, 24–29 vieta iš 43.

Pernai lažybų bendrovės, vieningai prognozavusios pergalę Švedijos atstovui Mansui Zelmerlowui, šiemet taip pat solidariai ją skiria Rusijai. Jai atstovaus Sergejus Lazarevas su daina „You are the only one“. Įtemptame „balų skaičiavimo“ žaidime dėl pergalės didžiausiu jo konkurentu laikomas Prancūzijos atstovas Amiras Haddadas su kūriniu „J’ai cherché“. Realiausių pretendentų laimėti „ Euroviziją“ penketukle taip pat minimos Švedija, Asutralija ir Bulgarija.

Portalas pristato visą lažybų bendrovių favoritų penketuką ir kviečia jį įvertinti.

Rusija

Rusai nepasiduoda: kai pernai Polina Gagarina tik per plauką nelaimėjo „Eurovizijos“, mestos didžiausios pajėgos užkariauti Europą šiemet. Ši misija patikėta S. Lazarevui. Jam nė nereikėjo įveikti nacionalinės atrankos, nes tokios ir nebuvo. Eurovizinę dainą „You Are The Only One“ sukūrė draugas ir kolega Filipas Kirkorovas su komanda. Gausi komanda rūpinasi ir S. Lazarevo šou, kupino specialiųjų efektų. Reikia tikėtis, šou vyks sklandžiai, nes per asmeninę repeticiją dainininkas, atlikdamas vieną iš savo triukų, nugriuvo nuo specialios konstrukcijos ant grindų.

 

 

Prancūzija

Lažybų bendrovių šiemetės prognozės Prancūzijai – balzamas širdžiai. Pastaruosius šešerius metus šios šalies atstovai ne tik nebuvo įvardijami tarp favoritų, bet nė karto ir nepateko į geriausiųjų dešimtuką. Izraelio ir kitų šalių šaknų turintis A. Haddadas Prancūzijai atstovaus su daina „J’ai cherché“ (pranc. Aš ieškojau), atliekama prancūziškai ir angliškai. Kol ryžosi įgyvendinti savo svajonę dainuoti, Amiras ramiai dirbo odontologu. Muzikos keliu pasuko sulaukęs 29-erių, o išgarsėjo 2014 metais sudalyvavęs „Prancūzijos balso“ projekte ir pasiekęs jo finalą. Prancūzija yra viena iš tų didžiųjų šalių, kuriai nereikia varžytis pusfinalyje, tad Amiras keliauja tiesiai į finalą.

 

 

Švedija

Atstovauti „Eurovizijos“ šeimininkei – išties sudėtinga užduotis ir didelė atsakomybė. Ji guls ant 17-mečio  Franso Jepsono Wallo pečių. Teisę atstovauti savo šaliai vaikinas iškovojo prestižiniame „Melodifestivalen“ konkurse, aplenkęs 27 varžovus. Kiek švedai pakvaišę dėl „Eurovizijos“, iliustruoja ir „menkas“ faktas, kad nacionalinę atranką arenoje stebėjo apie 30 000 žiūrovų. Ir, žinoma, šalis tikisi, kad Franso dainą „If I Were Sorry“ įvertins visa Europa.

 

 

Australija

Tolimai šaliai šiemet atstovaus iš Pietų Korėjos kilusi 27-erių dainininkė Dami Im. Ji išgarsėjo 2013-aisiais triumfavusi Australijos „X faktoriuje“. Du jos albumai –„Dami Im“ ir „Heart Beats“ sulaukė didelio pasisekimo ir Australijoje, ir atlikėjos gimtinėje, Pietų Korėjoje. Dami Im  pasirodys antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje ir Australijos garbę gins daina „Sound of silence“.

 

 

Bulgarija

Šiemet Bulgarijai „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovausianti dainininkė Poli Genova jau antrą kartą bandys parvežti pergalę į savo šalį. Atlikėja į didžiąją konkurso sceną lipo 2011-aisiais Diuseldorfe, tačiau tąkart jos daina „Na inat“ pusfinalyje užėmė 12 vietą ir liko užribyje. Šįkart P. Genova laimę bandys su daina „If Love Was A Crime“, kurią kurti padėjo ir garsus Bulgarijos fleitininkas Teodosis Spasovas.

 

 

Kuri šalis, jūsų nuomone, laimės „Euroviziją“?

Iš viso balsų: 178
Savaitės apklausa: 
0
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Ina

Viename TOPų sąraše Lietuvos atstovas buvo paskutinėje vietoje, o Rusijos dainininkas - antroje. Aišku, aš norėčiau, jog būtų atvirkščiai. Taigi spėlioti sudėtinga,

J.

Europos sankcijos,rusofobija.... O Rusija kaip buvo tarp lideriu visur ir visada- taip ir bus!!!

reikia

superines greitai isimenacios dainos,o ne gimnastiniu triuku plius sceninio sou
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS