„Išnuomoju butą 7-ame aukšte su vaizdu į „Lidl“ | Diena.lt

„IŠNUOMOJU BUTĄ 7-AME AUKŠTE SU VAIZDU Į „LIDL“

  • 15

Ketvirtadienį internete pasipylė šmaikštūs komentarai ir nuotraukos, kuriose pavaizduoti žmonės, laukiantys milžiniškose eilėse prie prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvių. Draugiškų pašaipų sulaukė ir legendinis krepšininkas, „Lidl“ reklaminis veidas Arvydas Sabonis.

Nuo ankstyvo ryto internete buvo galima rasti juokelių apie naująjį prekybos tinklą Lietuvoje:

„Poliklinikose nebėra eilių – visi skuba į „Lidl“.“

„Išnuomoju butą 7-ame aukšte su vaizdu į „Lidl“.“

Dar vienas internautas iššifravo pavadinimą „Lidl“: Lietuva Iš tikrųjų Dabar Laiminga.

Pasisakyti nepraleido progos ir garsūs Lietuvos žmonės. Dainininkas Andrius Mamontovas rėžė:

„Peržvelgus portalus, mintyse nevalingai skamba „Laura & The Lovers“ daina „Lidl buy Lidl“.“

Žurnalistė ir televizijos laidų vedėja Rasa Tapinienė pareiškė: „Iš šitos psichozės susidaro įspūdis, kad „Lidl'as“ ne atsidaro, o užsidaro ir šiandien paskutinė diena.“

NORITE PASIDALYTI SAVO JUOKELIU? Rašykite komentaruose. :)

GALERIJA

  • „Išnuomoju butą 7-ame aukšte su vaizdu į „Lidl“
  • „Išnuomoju butą 7-ame aukšte su vaizdu į „Lidl“
  • „Išnuomoju butą 7-ame aukšte su vaizdu į „Lidl“
  • „Išnuomoju butą 7-ame aukšte su vaizdu į „Lidl“
  • „Išnuomoju butą 7-ame aukšte su vaizdu į „Lidl“
DMN nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

gervazas

ejaui parduotuve kaune siaures prospekte.apsauginis paklause-kur einu (2016.06.04 apie 10val.ryto)susilaikiau nepasakiau kad i autobusu stoti,pasakiau kad i parduotuve ir man vezimelio nereikia.vienu zodziu kaip senais gerais laikais teko isklausyti is apsauginiu apie bendra eile na o kadangi vienas is ju buvo geras tai mane ileido.vos neapsikakojau is laimes.na ir vezimeliai mano manymu yra per dideli isideti 3bananam ir5 morkom.cia ne anglija zmones skursta, kad ir pigu daugiau neperka ten su pilnais vezimais iseina.turguje visos lenkiskos prekes turi panasia kaina pasakyciau daugiau bet kas mane klausys, o pasakyti yra daug ka.

na taip

daržinės jau kelia galvas mūšiui su LIDL. Nors krimstelėti. Bet kad dantys išpuvę, nepavyks.

Kęstas Br.

Ar išgelbės mus nuo didelės emigracijos gabalėlis pigesnės dešros iš Lidl? Ne. Šiandieniniam Seime nėra nei vieno, kuriam rūpėtų profesionali Lietuvos gynyba ir mūsų jaunuolių gyvybės, todėl it toliau tie jaunuoliai, premjero žodžiais tariant, emigruos masiškai. Seimas antradienį po pateikimo pritarė Krašto apsaugos ministerijos teikimui, kad jaunuoliai į kariuomenę būtų šaukiami ir po 2019 metų. Už tokią principinę kariuomenės struktūrą po pateikimo pasisakė 62 parlamentarai, penki susilaikė. Kas nedalyvavo balsavime, tiems irgi nerūpi. Klausinėkime, ieškokime supratingesnių parlamentarų. Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS