Lietuviškąja K. Kardashian vadinama J. Partikė: dėl ko turėčiau gėdytis plastinių operacijų? | Diena.lt

LIETUVIŠKĄJA K. KARDASHIAN VADINAMA J. PARTIKĖ: DĖL KO TURĖČIAU GĖDYTIS PLASTINIŲ OPERACIJŲ?

  • 24

„Mūsų meilė –  ir švelni, ir karinga, kartais skraidanti drugeliais pilve, o kartais – puodeliais į židinį, ji ne tobula, bet ji tokia tikra, kokios nebuvau patyręs“,  – prisipažįsta  Vytenis Partikas.

Lietuviškąja Kim Kardashian vadinama atlikėja, grožio meistrė Justina Partikė ir televizijos projektuose išgarsėjęs dainininkas bei plaukų stilistas V. Partikas šį vakarą, 19.30 val., svečiuosis TV3 laidoje „Prieš srovę“. Jie atvirai ir drąsiai pasakos apie jų meilės istoriją, skaudžius išgyvenimus, išsvajotą dabartį ir išvaizdos puoselėjimą.

Justina ir Vytenis susipažino prieš kelerius metus. Įvykiai klostėsi labai greitai, bet ne viskas jų meilės istorijoje buvo vien tik rožėmis klota. Laidoje pora atviravo apie pirmus kartus ir įsimintiniausius įvykius jų gyvenime.

„Rytas. Aš ant sofkės, jis ant fotelio ir spoksom vienas kitam į akis. Jis sako: „Nieko man nejauti?“, sakau: „Nieko“. Kai jau pamačiau, kad jau ausys nusileido sakau: „Eik tu, juokauju“, – apie pirmą meilės prisipažinimą pasakojo Justina.

Dabar švytintys ir laimingi Justina ir Vytenis prisipažino, kad patyrė ir labai skaudžių išbandymų – Justina prarado dar negimusį kūdikį. Šį didžiulį liūdesį dabar malšina nauja gyvybė – Justina laukiasi dukrytės. Pora jau žino vaikelio gimimo datą, bet vardo dar neišsirinko.

O kodėl turėčiau gėdytis, kiek ir kokių operacijų esu pasidariusi? Žinau dėl ko tai dariau, ir dariau už savo uždirbtus pinigus.

Dabar, kai jų meilė pačiame įkarštyje, įsimylėjėliai sutinka, kad jų meilės receptas labai paprastas – reikia laiku sutikti žmogų ir atpažinti, kad jis skirtas tau.

Justinos ir Vytenio pora išsiskiria įspūdinga išvaizda, kurią jie abu puoselėja ir didžiuojasi, tad laidoje netrūks atvirų pokalbių ir apie tai.

Vytenis – visada pasitempęs, puošnus, šukuosena kasdien tokia, tarsi ką tik pabuvus kirpykloje – tokiam įvaizdžiui, kaip sako Vytenis, jis negaili nei laiko, nei pinigų, nes jam taip įprasta.

Moteris neslepia, kad dabartinė jos išvaizda sukurta ne gamtos, o su chirurgų pagalba. Ne visi pritaria tokiems jos sprendimams, tačiau Justina turi tvirtą nuomonę.

„O kodėl turėčiau gėdytis, kiek ir kokių operacijų esu pasidariusi? Žinau dėl ko tai dariau, ir dariau už savo uždirbtus pinigus“, – laidoje kalbėjo Justina.

Šis kelias iki plastinių operacijų Justinai prasidėjo, kai ji dar buvo jauna ir apie Vytenį dar nieko nežinojo.

„Matyt nujaučiau, kad vieną dieną sutiksiu vyrą, kuris privers mane patikėti tuo, kuo jau nebetikėjau – tikra meile“, – šypsodamasi sakė moteris.

GALERIJA

  • Justinė Partikė
  • Justina ir Vytenis Partikai
  • Lietuviškąja K. Kardashian vadinama J. Partikė: dėl ko turėčiau gėdytis plastinių operacijų?
TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (24)

fitnesss

Partike yra sexy goddess is ikona visi tikri vyrai vertina jos grozi.

Nice

Karsta ir nuostabi moteris hateriai mad.

007

aš tai agentas 007, o jie tai gleiviu kruva
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS