„Lietuvos balsą“ šiemet vėl pasišovė laimėti latvė | Diena.lt

„LIETUVOS BALSĄ“ ŠIEMET VĖL PASIŠOVĖ LAIMĖTI LATVĖ

  • 0

Daugiau nei šimtas atrinktų laimingųjų laukia savo akimirkos, kuomet vien tik savo  balsu galės pavergti „Lietuvos balso“ mokytojų Rūtos Ščiogolevaitės, Renatos ir Deivio, Donato Montvydo ir Aleksandro Ivanausko-Faros širdis.

Šiame išrinktųjų šimtuke – ir dainininkė iš Latvijos, ne vieną titulą pelniusi įvairiausių muzikos festivalių dalyvė. Ji nusprendė sekti pernai projekte „Lietuvos balsas“ itin sėkmingai pasirodžiusios kraštietės Samantos Tinos pėdomis. Lietuvių pamėgta latvė Samanta Tina nukeliavo iki projekto finalo, tačiau į superfinalą jai teko užleisti vietą lietuvaitei Agnei Juškėnaitei.

„Taip, aš atvykau laimėti projekto, – užtikrintai į perklausų komisijos klausimą „Ar tu tiki, kad gali laimėti šį projektą?“ atsakė latvė ir tuo iškart išsiskyrė iš visada kukliau save vertinančių lietuvaičių. – Nedalyvaučiau čia, jei netikėčiau, kad laimėsiu.“

Daugiau nei šimtą talentų, atrinktų kompetentingos komisijos – vokalo mokytojos ir dainininkės Rositos Čivilytės, „Lietuvos balso“ prodiuserio Gedimino Jauniaus, projekto vykdančiosios prodiuserės Agnetos Gabalytės, Mariaus Leskausko ir kitų „Lietuvos balso“ komandos narių, įvertino ir nacionalinei komisijai priimti galutinį sprendimą padėjo tarptautinio formato „The Voice  of“ atstovas iš Olandijos, peržiūrėjęs atrankų vaizdo įrašus.

„Šiemet nepaprastai daug ryškių asmenybių projekte. Labai įdomūs dalyviai – tiek vokalu, tiek savo veikla, tiek asmeniniu žavesiu, – sako „Lietuvos balso“ atrankoms vadovavusi A. Gabalytė. – Beje, tarp jauniausio ir vyriausio dalyvio – daugiau nei 40 metų skirtumas! Patys su visa komanda nekantriai laukiame Aklųjų perklausų starto – labai įdomu, kokias komandas šiemet suburs mokytojai.“

Ant „Lietuvos balso“ Aklųjų perklausų scenos – birželio 29, 30 ir liepos 2 dienomis – stos atlikėjai net iš 24 Lietuvos miestų: Vilniaus, Panevėžio, Mažeikių, Kauno, Šiaulių, Visagino, Klaipėdos, Kaišiadorių, Kelmės, Alytaus, Ignalinos, Birštono, Druskininkų, Plungės, Rumšiškių, Ukmergės, Tauragės, Utenos, Akmenės, Šilalės, Vilkaviškio, Kupiškio, Širvintų, Marijampolės. Taip pat talentai iš Ispanijos, Olandijos, Anglijos, Latvijos, Graikijos ir Norvegijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS