„Lietuvos balso“ superfinalininką palaiko ne tik žiūrovai, bet ir mylimoji | Diena.lt

„LIETUVOS BALSO“ SUPERFINALININKĄ PALAIKO NE TIK ŽIŪROVAI, BET IR MYLIMOJI

  • 1

Jau sekmadienį 19.30 val. LNK muzikinio projekto „Lietuvos balso“ Superfinale dėl laimėtojo vardo kartu su kitais superfinalininkais susikaus Dainius Griesius. „Po praėjusios laidos negaliu atsigauti. Jaučiuosi kitoje dimensijoje, tačiau labai džiaugiuosi, kad nuėjau iki pat galo“, – emocijas tramdė vaikinas. Visgi jį palaiko ne tik prie televizijos ekranų sėdintys žiūrovai, bet ir kiekvieną sekmadienį užkulisiuose ir salėje Dainiaus pasirodymą stebinti mylimoji Gabrielė.  Be to, pasirodo, juos suvedė ne kas kitas, o meilė muzikai.

„Atėjome dainuoti į tą patį chorą. Susibičiuliavome ir jau esame daugiau nei dvejus metus kartu. Planuojame bendrą ateitį – kartu įsikurti Kaune“, – tikina pašnekovas. Anot jo, nereikėjo daug laiko, jog supratų, kad Gabrielė – jo žmogus, o bendri pomėgiai dar labiau praturtino gražią draugystę: „Išties, kartu nesame dainavę. Na, nebent namie patys sau. Žinoma, labai norėčiau tai padaryti. Bet kol kas Gabrielė šiek tiek baiminasi, nepasitiki savimi. Bet tikiu, jog ateityje tai padarysime.“

Nors Dainius scenoje dažniausiai įsikūnija į pašėlusį rokerį, kai tema pasisuka apie asmeninį gyvenimą – jis surimtėja. „Esu gan tikintis, tad šeima man yra labai svarbu. Taip pat ir santuoka“, – atvirauja „Lietuvos balso“ dalyvis. Tad vaikinas galvoja ir apie sužadėtuves. Anot jo, tai turėtų būti magiška akimirka.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Audrone

Vat cia ir padarei klaida Dainiau!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS