Lietuvos muzikos žvaigždės atskleidė, už kiek parduoda savo šventes: sumos – įspūdingos | Diena.lt

LIETUVOS MUZIKOS ŽVAIGŽDĖS ATSKLEIDĖ, UŽ KIEK PARDUODA SAVO ŠVENTES: SUMOS – ĮSPŪDINGOS

  • 16

Gruodis – pats darbymetis Lietuvos scenos žmonėms. Galybė šventinių vakarėlių, Kalėdiniai koncertai neretai yra pelningiausi metų renginiai, o Naujųjų metų naktis – visų metų pikas. „KK2“ scenos žvaigždžių pasiteiravo, kiek jie uždirba Naujametę naktį.

Žiemos šventės – ypatingai darbingas laikotarpis Lietuvos atlikėjams. „KK2“ pasiteiravo, kiek kainuoja scenos žvaigždes pasikviesti šventiškiausią metų naktį.

„Šiaip gruodžio mėnesį yra ta pati kaina, tik šventiniu laikotarpiu, savaime aišku, visi atlikėjai kainą kelia“, – sakė grupės „Žemaitukai“ narys Ovidijus Petrauskas.

Renginių vedėjas Remigijus Žiogas sakė, kad atlikėjai, kurių koncertai įprastai kainuoja po pusantro tūkstančio eurų, Naujųjų metų naktį kainą kelia iki 4000-8000 eurų.

„Nuo kiekvieno atlikėjo priklauso, kokį honorarą jis ima. Turbūt viskas brangsta aplinkui, tai ir aš brangstu. Aišku, proto ribose“, – kalbėjo atlikėjas Deividas Bastys.

Paklausti, ar kalėdiniu laikotarpiu koncertuoja už du tūkstančius eurų, grupės „Patruliai“ nariai atsakė neigiamai.

„Viskas prasidėtų nuo trijų tūkstančių“, – kalbėjo dainininkai.

Naujametę naktį „Patruliai“ koncertuotų už dar didesnę sumą.

„Į penkis tūkstančius tilptumėte“, – sakė grupės nariai.

Scenos veteranai už savo šventinius pasirodymus tiek daug neprašo. „KK2“ kalbintas Steponas Januška sakė, kad atvykti atlikėjus galima įkalbėti ir už 200 eurų – svarbu, kad būtų smagu.

Renginių vedėjas R. Žiogas džiūgavo, kad beveik išsitrynė visi COVID-19 pandemijos padariniai – lietuviai vės nori švęsti.

„Žmonės yra supratę, kad į kapus pinigų nenusineš, o gyvenime kas lieka – emocija, prisiminimai, norisi kuo šviesesnių prisiminimų“, – sakė jis.

Kai kurios šalies scenos žvaigždės neslėpė, kad šventiniam laikotarpiui kvietimų sulaukia dar vasarą, kai kurie – dar anksčiau.

„Jau yra užklausų kitiems Naujiesiems metams“, – kalbėjo „Žemaitukų“ narys Ovidijus Petrauskas.

Kiek kainuoja naujametinės šventės Lietuvos kurortuose ir ką gruodžio 31-ąją savo penkioliktojo gimtadienio proga žiūrovams ruošia „KK2“ – tik LNK.lt ir LNK eteryje

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Tomas

Dieve,dieve....kiek pas jus pykčio, paniekos....

Asda

Labiausia prajuokino tai antraštės neatitikimas ir kalbintų personų pavardės. Skaitytojas laikomas idiotu. Žiogas ir Patruliai. Jūs rimtai????

vidas l

Gal ir yra atlikeju, kuriu verta pasiklausyti, neminesiu. Bet jau Patruliai uz 5000e, Dive saugok, te patys primoka, jog ju klausytusi. Daug slamsto aplink, priviso negirdetu rasytoju, rezisieru, poetu ir dailininku. Rasytu sau kulinarines knygas, dainuotu draugams uzstaleje.Parode per tv, jau isymybe. Atimkit mikrofona ir aparatura - Du gaidelius nmesudainuotu...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS