Iš ligoninės išėjusi Madonna koncertų Europoje neišsižada: grįšiu pas jus, kai tik galėsiu! | Diena.lt

IŠ LIGONINĖS IŠĖJUSI MADONNA KONCERTŲ EUROPOJE NEIŠSIŽADA: GRĮŠIU PAS JUS, KAI TIK GALĖSIU!

  • 7

Madonna, kuri birželio pabaigoje buvo skubiai paguldyta į reanimacijos skyrių, praėjusią savaitę  buvo išleista iš ligoninės. Šiomis dienomis ji pirmąkart susisiekė su gerbėjais. Popkaralienė instagrame pasidalijo nauja žinute.

Ji padėkojo gerbėjams už maldas ir paramą.

„Dėkoju už jūsų teigiamą energiją, maldas ir padrąsinimo žodžius. Jaučiau jūsų meilę“, –  rašė atlikėja socialiniuose tinkluose

Madonna prisipažino, kad kai tik atgavo sąmonę, pirmiausiai pagalvojo apie savo vaikus.

Be to, atlikėja pažymėjo, kad kai kuriuos jos turo „The Celebration“ pasirodymus teko atidėti, nes ji visą dėmesį sutelkė į sveikatą.

„Antra mintis buvo apie tai, kad nenoriu nuvilti nė vieno, kuris nusipirko bilietus į mano turą. Taip pat nenorėjau nuvilti žmonių, kurie pastaruosius kelis mėnesius nepailstamai dirbo su manimi rengiantis pasirodymui. Nenoriu nieko nuvilti. Šiuo metu daugiausia dėmesio skiriu savo sveikatai ir jėgų kaupimui, todėl užtikrinu, kad grįšiu pas jus, kai tik galėsiu!

Dabartinis planas yra atidėti Šiaurės Amerikos turo dalį ir spalio mėnesį pradėti koncertuoti Europoje“, –  apie savo ketinimus gerbėjams pranešė Madonna.  

Koncertinis Madonnos turas Kanadoje turėjo prasidėti šeštadienį, liepos 15 d. Europoje popkaralienė turėtų  pradėti turą Londono „O2“ arenoje  spalio 14 d.

Instagramo nuotr. 

Kaip jau rašėme, Birželio 24 d. Madonna buvo rasta be sąmonės savo bute Niujorke. Atlikėja buvo skubiai nugabenta į ligoninę ir prijungta prie dirbtinio kvėpavimo aparato intensyviosios terapijos skyriuje.

Netrukus išaiškėjo popkaralienės negalavimo priežastis. Pasak užsienio žiniasklaidos, atlikėja turėjo sveikatos problemų, tačiau jų nepaisė bijodama, jog tai gali sutrikdyti ilgai planuotų pasaulinio turo  „Celebration“ repeticijas.

GALERIJA

  • Iš ligoninės išėjusi Madonna koncertų Europoje neišsižada: grįšiu pas jus, kai tik galėsiu!
  • Iš ligoninės išėjusi Madonna koncertų Europoje neišsižada: grįšiu pas jus, kai tik galėsiu!
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Ooo

Merga-boba jokio skirtumo Moters nematau Na o ziurovai-apsesti tos pacios dvasios kaip ir ta su kauke ant veido. Tokia ----tokius ir susaukia. Kaukti,saukti,rekti,vaipytis-Pasaulis

ronaldois

liuks

kad

nepasiilgom, gal jau negrįžk.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS