Londone – seminaras nuotakoms su M. Petruškevičiumi, L. Vagone ir VMG | Diena.lt

LONDONE – SEMINARAS NUOTAKOMS SU M. PETRUŠKEVIČIUMI, L. VAGONE IR VMG

  • 0

Rugsėjo 25 dieną pirmą kartą Didžiojoje Britanijoje vestuvių idėjų svetainė išteku.lt organizuoja seminarą nuotakoms iš Lietuvos. Jame patarimus dalins ir į visus klausimus atsakys garsiausi vestuvių srities specialistai iš Lietuvos.

„Sulaukiame daugybės nuotakų, gyvenančių užsienyje, klausimų, kaip susiplanuoti vestuves Lietuvoje, kai gyveni svetur arba šventę rengi dar kitoje šalyje. Norime padėti ir nuraminti, kad viskas tikrai įmanoma – svarbu pasirinkti gerus paslaugų tiekėjus“, – teigia svetainės įkūrėja ir vestuvių parodos Lietuvoje organizatorė Rita Alksnienė.

Viena žinomiausių ir labiausiai patyrusių vestuvių planuotojų Laura Vagonė patars, kaip savo šventės planavimą paversti paprastesniu ir malonesniu procesu. Nebūtina visų rūpesčių užkrauti giminaičiams ar dažnai skraidyti į Lietuvą, kad turėtumėte tobulas vestuves, sako ji.

Floristas Mantas Petruškevičius dalinsis įžvalgomis, kokią svarbą šventėje užima gėlės, kokias geriausia rinktis tam, kad sukurtumėte ypatingą įspūdį svečiams ir neužmirštamus prisiminimus sau patiems.

Visame pasaulyje garsėjantį „Virtuvės mitų griovėjų“ (VMG) desertų šou sukūręs Alfas Ivanauskas apžvelgs naujausias vestuvinių tortų ir desertų madas, taip pat padės išsirinkti patį skaniausią ir stilingiausią desertą didžiajai šventei.

Juvelyrikos namų „Fashion Gold“ įkūrėja ir brangakmenių specialistė Julija Gerlich atskleis paslaptį nuo ko iš tiesų priklauso žiedų kaina ir kada verta investuoti, kad žiedai būtų ne tik malonus prisiminimas visam gyvenimui, bet ir taptų šeimos vertybe.

Visos nuotakos nori būti ypatingai gražios, tad apie efektyviausias estetinės medicinos priemones papasakos klinikos „Flebologijos centras“ įkūrėja Agnė Černičenko.

Mados namų „InŽi“ įkūrėja ir dizainerė Ingrida Rutkauskaitė išsamiai išnagrinės tobulo nuotakos įvaizdžio detales ir pristatys 2017 metų tendencijas, patars, kaip išsirinkti vestuvinę suknelę, kada ją verta nuomotis, o kada – įsigyti.

Seminarą vainikuos L. Vagonės vedamos dirbtuvėlės, kurių metu būsimos nuotakos mokysis susikurti vestuvinius „moodboard“.

Seminaras vyks šalia „Olympia“ salės Londone, kurioje kaip tik rugsėjo 23–25 dienomis vyks vestuvių paroda „The National Wedding Show“, kurioje stendą turės ir seminaro dalyviai. Registracija į seminarą – organizatorių interneto svetainėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS