M. Jankavičiaus šou – pirmą kartą Lietuvoje naudojama inovacija | Diena.lt

M. JANKAVIČIAUS ŠOU – PIRMĄ KARTĄ LIETUVOJE NAUDOJAMA INOVACIJA

  • 0

„Pirmą kartą Lietuvoje sceniniam pasirodymui bus panaudota robotizuota kamera, kuri Manto Jankavičiaus pasirodyme ne tik filmuos, bet ir taps Manto scenos partnere“, – apie įspūdingą technikos naujovę intriguoja „Tech Top 2018“ apdovanojimų šou prodiuseris Gediminas Jaunius.

Lapkričio 10 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje ketvirtus metus iš eilės įvyks inovatyviausi metų apdovanojimai, kuriuose aplodismentai bus skiriami geriausiai metų technikai.

Renginio metu bus išdalintos aštuonios nominacijos nugalėtojams, kurias paskelbs ryškiausi šou pasaulio veidai, o išskirtinėje inovatyvioje scenoje savo pasirodymus sukurs Donatas Montvydas, Monika Marija, „Vilniaus Energija“, Monique ir Mantas Jankavičius.

„Pirmą kartą Lietuvoje sceniniam pasirodymui bus panaudota robotizuota kamera, kuri M. Jankavičiaus pasirodyme ne tik filmuos, bet ir taps Manto scenos partnere“, – apie įspūdingą technikos naujovę intriguoja šou prodiuseris Gediminas Jaunius.

„M.Jankavičiaus pasirodymas „Tech Top“ apdovanojimų scenoje kalbės apie socialinę atskirtį, vienišumą, kurį šiais laikais atneša socialiniai tinklai, kuriose gyvenimas vienoks, o realybėje visiškai skiriasi – be realių draugų  ir žmonių aplink. Tokiai idėjai sustiprinti Manto partnerė scenoje bus robotizuota judanti kamera, kuri bus specialiai suprogramuota  bendravimui su Manto personažu ir choreografijai“, – daugiau detalių apie M. Jankavičiaus pasirodymą atskleidžia režisierius Šarūnas Kirdeikis.

Išskirtinė inovacija – vienintelė Baltijos šalyse labai didelio greičio judesio kontrolės sistema galinti aplenkti gravitaciją. Visi kameros judesiai atliekami šimtosios milimetro dalies tikslumu ir su 100 proc. atkartojamumu. Vienoje aplinkoje su kitais įrenginiais ar žmonėmis ši sistema leidžia nufilmuoti unikalius dar niekur nematytus vaizdus.

Ir tai  – ne vienintelė technikos naujovė, dar niekuomet nenaudota sukurti šou Lietuvoje. Organizatoriai yra paruošę ir dar daugiau staigmenų.

„Dar viena premjera – pirmą kartą scenografijoje bus panaudotos interaktyvios LED grindys. Jau seniai svajojome šią naują technologiją panaudoti mūsų šalyje, džiaugiamės, kad būtent šių apdovanojimų scenoje žiūrovai pirmieji galės gyvai pamatyti technologijų pagalba kuriamus inovatyvius sprendimus“,–sako G. Jaunius.

Kuo šiais metais nustebins kitų scenos žvaigždžių pasirodymai – organizatoriai žada atskleisti jau visai netrukus. 

„Siekiame „Tech Top“ apdovanojimus paversti kasmetine tradicija, tad vilniečius ir miesto svečius kviesime su šeimomis šeštadienio vakarą praleisti „Siemens“ arenoje, susipažinti su tendencijomis ir išmėginti naujausias technologijas patiems – šiemet pristatysime ūgtelėjusią technologijų parodą, kurią aplankyti galės visi atvykę stebėti apdovanojimų šou. Ji įsikurs arenos erdvėse“, – sako G. Jaunius.

Inovatyviausi metų šou su ryškiausiomis scenos žvaigždėmis ir netikėtais sprendimais scenoje – jau lapkričio 10 dieną, Vilniaus „Siemens“ arenoje ir per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS