M. Mikutavičius ir I. Daugirdaitė tapo tėvais – porai gimė sūnus | Diena.lt

M. MIKUTAVIČIUS IR I. DAUGIRDAITĖ TAPO TĖVAIS – PORAI GIMĖ SŪNUS

Birželio 10-oji Marijui Mikutavičiui visą gyvenimą bus ypatinga – dainininkas tapo tėvu. Jam ir dizainerei Ievai Daugirdaitei gimė sūnus.

Mažylis yra pirmas vaikas ir 45-erių M. Mikutavičiui, ir 29-erių I. Daugirdaitei.

„Švietė saulė ir po žolę slankiojo varnėnai. Lenkiškas braškes turguose keitė lietuviškos. Nafta kainavo beveik 50 USD už barelį. Miestelėnai pirko šašlykus ir ruošėsi nešdintis iš miesto. Naktį mirė voras, gyvenęs mūsų vonioje gal savaitę. Dieną, maždaug 12.56 val., Baltijos Amerikos Klinikoje, pakeliui link Nemenčinės man ir Ievai gimė sūnus. Jei yra laimė, tai laimė rėkia, seilėjasi ir čepsi“, – apie sūnaus gimimą savo feisbuko paskyroje pranešė dainininkas. 

Puikia naujiena apie mylimosios nėštumą džiaugsmu netvėręs M. Mikutavičius pasidalijo dar gruodį, Kaune vykusiame soliniame koncerte.

„Aš esu labai laimingas. Aš negalvojau, kad tai teks daryti taip, bet mes nebenorime meluoti. Nesu labai prietaringas, bet vis tiek bijau tai sakyti garsiai: aš ir moteris Ieva, su kuria esu ir kurią myliu.... mes turėsim sūnų“, – tąsyk viešai paskelbė dainininkas.

M. Mikutavičiaus ir I. Daugirdaitės meilės istoriją galima pavadinti laimingu tarnybiniu romanu. Kalbėta, kad jų jausmai įsiplieskė 2014-ųjų rudenį, filmavimo aikštelėje. I. Daugirdaitė tuomet buvo atrinkta pagrindiniam moters vaidmeniui M. Mikutavičiaus vaizdo klipe „Drąsių nieks nežudo“.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Vaida, statistinė lietuvė

Nuoširdžiai sveikinu!!!

nukas

Tai išeina, kad gimė Daugirdukas

is

patyrimo zinau,nes: sutikai MAZIUKA gatvej,parduotuvej,koncerte -duok nors saldaini[gal tai tavo?....]o is kur M.M ZINO kieno tas vaikelis SUGYVENTAS?JIS GI SEIMOS NESUKU-U-U-URE-E-E-E?!?!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS