M. Mikutavičius pasidalijo įspūdinga sąskaita už elektrą: pagaliau mes truputį Kardashian | Diena.lt

M. MIKUTAVIČIUS PASIDALIJO ĮSPŪDINGA SĄSKAITA UŽ ELEKTRĄ: PAGALIAU MES TRUPUTĮ KARDASHIAN

  • 50

Dainininkas Marijus Mikutavičius pasidalijo įspūdinga tūkstantine sąskaita už elektrą. Atlikėjas viliasi, kad čia įsivėlė klaida.

„Mačiau, kad žmonės piktinasi elektros sąskaitomis. Bet aš tai laimingas. Ne visi turi galimybę šviesti namus deginant deimantus, Rubenso paveikslus ir siunčiant elektrą platinininiais kabeliais. Čia už 80 kv. m, kuriuose nebuvome tris mėnesius. Vivat rinkos liberalizavimas ir žalioji energija.  Pagaliau mes biškį Kardashian!“ – trečiadienį rašė M. Mikutavičius.

Portalui kauno.diena.lt susisiekus su atlikėju, jis teigė plačiai komentuoti situacijos nenorintis ir tikisi, kad sąskaitoje įsivėlė klaida.

„Galvoju, kad tai – klaida, kol nežinau visos situacijos, negaliu komentuoti, – dainininkas teigė, kad bandė susisiekti su elektros tiekėju. – Skambinau, bet nekelia.“

M. Mikutavičius teigė, kad čia pastoviai negyvenama.

M. Mikutavičiaus feisbuko nuotr.

Kol neišaiškės, ar čia įsivėlė klaida, žinomas vyras nenori įvardinti elektros tiekėjo. „Nenoriu žmonių murkdyti į purvą, nes gal tai yra žmogiška klaida“, – sakė M. Mikutavičius.

GALERIJA

  • Marijus Mikutavičius
Rašyti komentarą
Komentarai (50)

>>>"cia uzmokestis uz LOJIMA"

Nenorėjot SAVOS elektros, pagamintos japoniškoje AE, padėkokit veikėjamas agitavusiems, kad jos nebūtų.

Piguva

Griaudami atominę,mes vienerių metų biudžetą išleisim.O dabar gera afera-sukurti daug firmelių.Daug direktoriukų,pavad. ir kt. viršininkų.O algos pagal pareigų pavad.Kaip bibliotekoj-knygų fondo vykdančioji direktorė Sako,yra konkurencija, nėra susitarimo, daugiau negu juokinga.Ko gero tik LIDL dar neužsiima susitarimais dėl kainų,nors yra panašių,bet....Tik kas bus su elektros kaina nuo metų vidurio.Įkainiai jau pasirašyti.Ar iškart bus padidinti,ar sekantį mėnesį.O žaliasis kursas-tai,kaip suprantu,skirtas žmogui,kuris nusprendė pasitraukti ne savo noru iš gyvenimo.Tiesa,ne būtinai iš gyvenimo,bet iš Lietuvos beveik garantuotai. Dar tokių nei psichologų,nei psichopsichiatrų neruošia,kad pagelbėtų bent suprasti padėtį.Nes,norėdamas padėti,pats turi gaudytis.O jei sugebi pateisinti aferas,tai toks tu ir specialistas.Arba kai tv studijoj vienaas valdininkas sako,man atlyginimas didės tik 2%,bet jis gauna 2000.O pensininkas gaudamas 250,kai jam prideda 50,tai kuris pajunta gerovę.

Anonimas

truputį daugoka...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS