M. Petruškevičius nuteisė U. Galadauskaitės įvaizdį: tikra beskonybė (apklausa) | Diena.lt

M. PETRUŠKEVIČIUS NUTEISĖ U. GALADAUSKAITĖS ĮVAIZDĮ: TIKRA BESKONYBĖ (APKLAUSA)

Jokia naujiena, kad stilistams ir įvaizdžio kūrėjams „Eurovizijos“ dalyviai neįtinka: tai kelnės – „apteškės“, tai lamos šukuosena, tai gėjų turgus.

Po sėkmingo, 9 vietą pelniusio pasirodymo Lietuvos atstovui Donatui Montvydui, matyt, visos tikros ir tariamos stiliaus klaidos bus atleistos.

Tačiau po vakar pasibaigusio „Eurovizijos“ dainų konkurso pro „mados policijos“ akis neprasprūdo Lietuvos balsų pranešėjos, LRT laidų vedėjos Ugnės Galadauskaitės apranga. Vienas garsiausių šalies stilistų Mantas Petruškevičius savo „Facebook“ paskyroje rėžė be skrupulų: „Atleiskite, o čia kas? Siaubinga... Pasirodo, ir geriausias LT vedėjas gali nežinia į ką paversti. Gėda už tokią beskonybę“.

Jo tiesmuka nuomonė sulaukė žaibiškų komentarų ir iškart supriešino komentatorius. Vieni virtualiai spaudė stilistui ranką už drąsą pasakyti, „kas yra kas“, atverti akis, kiti – piktinosi priekabėmis. Net jei dėl neigiamų atsiliepimų subjurs nuotaika,  U. Galadauskaitė gali guostis buvusi pavadinta „geriausia LT vedėja“.

O ką apie šį įvaizdį manote jūs?

Kaip vertinate U. Galadauskaitės įvaizdį?

Iš viso balsų: 980
Savaitės apklausa: 
0
Rašyti komentarą
Komentarai (66)

Nerijus

Pribloškė: gražutė, bet sudarkyta mergina. Siaubas !!!

as

Pamačius Ugnę aš taip pat žado netekau- tikras transvestitas iš Tailando. Tikrai graži mergina, bet jau tie stilisčių patarimai...Kokios ten toj televizijoj dirba. Suknelė tai dar bala nematė, bet jau makijažas ir plaukai! Pažiūrėkit į Prancūzijos atstovę - akių negalima atitraukti- ir grožis ir elegancija, o daug vyresnė moteris.

Pranute

Kas per vienas tas Petruskevicius tegaul kalba uz save buvo graziai aprengta ir vykusiai pasirode,ne visada teisus ponas Petruskevicius
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS