M. Petruškevičius: pramogų pasaulyje nėra nė vieno žmogaus, kuriuo visiškai pasitikiu | Diena.lt

M. PETRUŠKEVIČIUS: PRAMOGŲ PASAULYJE NĖRA NĖ VIENO ŽMOGAUS, KURIUO VISIŠKAI PASITIKIU

  • 10

Saulėta ir kaitri vasaros diena siauroje Vilniaus senamiesčio gatvelėje. Viename prabangiausių šalies restoranų vyksta pasiruošimo darbai – vakare švęsti gimtadienio čia susirinks išskirtinė publika. „Jauni, stilingi ir gyvenimą mylintys žmonės yra pagrindiniai mano klientai“, – sako floristas ir dekoratorius Mantas Petruškevičius, jau nuo ryto plušantis su savo komanda.

Ir visas vargas – dėl šio vienintelio vakaro, po kurio kalnai gėlių keliaus į šiukšlyną. Tačiau Mantas iš visų jėgų stengiasi sukurti tokią atmosferą ateisiantiems svečiams, kurios jie nepamirštų galbūt ir visą likusį gyvenimą.

35-erių Mantas atrodo niekuo nepasikeitęs nuo tų laikų, kai buvo dažnas vakarėlių svečias. Gal tik rengiasi nebe taip puošniai, kaip anuomet. Mantas ir neslepia, kad kasdien nuo devynių ryto jis dieną pradeda sporto salėje.

„Tas žinomumas, kuris man buvo gan malonus anksčiau, jau dabar yra nubrauktas, – šį sekmadienį „Delfi TV“ gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ prisipažins Mantas ir neslėps, jog jis pramogų pasaulyje neturėjo nė vieno tokio žmogaus, kuriuo galėtų visiškai pasitikėti, ir sunkią akimirką išsipasakoti. – Nereikia visiškai pasitikėti kažkuo vienu. Nes ir geriausi draugai gali išduoti. Aš pasitikiu savimi.“

Mantas jau seniai apleido žvaigždžių vakarėlius, turtingų ponių draugiją, beveik nebedalina interviu ir vengia viešumos. Mantas neslepia visiškai susikoncentravęs į savo darbą, nes turi didžiulių ambicijų – jis siekia būti vienu geriausių dekoratorių visame pasaulyje. Jis jau ir turi ne vieną apdovanojimą. Žinomas lietuvis pripažintas vienu geriausių Pabaltijos šalių dekoratorių.

„Aš tai galvoju, kad ir dabar tos kritikos sulaukiu įvairios. Dieve, ką ta kritika, man tai patinka. Aš esu susitaikęs su tuo, aš esu susigyvenęs, manęs nei skaudina, nei žeidžia. Žmonės tiesiog kartais nieko neveikiantys kritikuoja dėl to, kad savęs nėra taip stipriai gyvenime išreiškę, kaip aš“, – apie piktus lietuvių žodžius sako Mantas.

Mantas neslepia – pastaruosius kelerius metus jis jaučiasi išties save realizuojantis, radęs savo vietą po saule, todėl jam nebereikia arogantiškos žvaigždės pozos ir dailių kostiumų. Pokalbis su M. Petruškevičiumi šį sekmadienį gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ 20 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Geriausiu !

Tampi tada,kai buni tarp geriausiu is geriausiu,o iki to labai toli ... !

Nei kiek neabejoju, kad Manto siekis, būti vienu geriausiu dekoratoriumi visame pasaulyje , tikrai išsipildys, ko jam nuoširdžiausiai linkiu. Mantai, pergalė ne už kalnų, nes jau dabar esi vienas iš geriausių.

Anonimas

Visais laikais,taip buvo.Nesvarbu koks sluoksnis pono,ubago,darbininko,mokytojo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS