M. Tyla atvirai rėžė, kokias klaidas daro pradedantys atlikėjai | Diena.lt

M. TYLA ATVIRAI RĖŽĖ, KOKIAS KLAIDAS DARO PRADEDANTYS ATLIKĖJAI

  • 0

„Kartais jie taip bijo suklysti, kad pasidaro paprasčiausiai neįdomūs“, – teigė vienas žinomiausių Lietuvos atlikėjų prodiuserių Martynas Tyla.

Jau šį sekmadienį 19 val. LNK televizijos eteryje nuskambės muzikinio projekto „Finalo ketvertas“ premjera. Jos metu paaiškės, kas buvo atrinkti užimti svarbiausius muzikinius sostus muzikos industrijoje šį pavasarį.

„Tai projektas, prasidėsiantis ten, kur kiti šou baigiasi – mes jau turime keturis finalininkus, su kuriais dirba choreografai, režisieriai ir didžiulė kūrybinė komanda. Kiekvieną sekmadienį tiesioginio eterio metu jiems iššūkį mėgins mesti vis nauji pretendentai į sostą, tačiau išversti ketvertą iš patogių sostų pavyks ne kiekvienam“, – atskleidė projekto rengėjai.

Ne paslaptis, kad į muzikinius talentų šou dainininkai veržiasi norėdami paspartinti savo karjerą ir įgyvendinti tikslus. Projekto teisėjai Vidas Bareikis, Egidijus Dragūnas-SEL ir Martynas Tyla jau seniau atskleidė, kad vien gerai dainuoti „Finalo ketverte“ nepakaks – jie ieško charizmatiško, minias užkariauti galinčio atlikėjo.

Martynas Tyla su šlovės siekiančiais dainininkais bei „Finalo ketverto“ žiūrovais pasidalijo keturiomis klaidomis, kurias daro savo kelio dar ieškantys atlikėjai. „Kartais jie taip bijo suklysti, kad pasidaro paprasčiausiai neįdomūs“, – teigė vienas žinomiausių Lietuvos atlikėjų prodiuserių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS