„M.A.M.A.“ rinks ir apdovanos talentingus instrumentalistus | Diena.lt

"M.A.M.A." RINKS IR APDOVANOS TALENTINGUS INSTRUMENTALISTUS

  • 0

Asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ vienas svarbiausių uždavinių – kelti lietuviško pramogų verslo kokybės kartelę, skatinti kurti originalią tautinę produkciją, kuri rastų vietą ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje. Vykdydama šią misiją "M.A.M.A." prisideda prie „Tamsta“ organizuojamų muzikantų konkursų „Drum Day 2015“ ir „Guitar Day 2015“.

Šį trečiadienį, gegužės 13 d. sostinės gyvos muzikos klube „Tamsta“ įvyks „Drum Day 2015“ finalas. Lietuvos, Latvijos, Baltarusijos perkusininkai varžysis dėl geriausio būgnininko vardo.

Po savaitės – gegužės 21 d. klube „Tamsta“ vykstančio „Guitar Day 2015“ finalo metu bus renkami geriausi rock/blues, acoustic/jazz kategorijų gitaristai ir bosistas. 

Laimėtojams skirtus vertingus „Tamsta“ prizus – dovanų čekius profesionaliai aparatūrai – papildys specialus asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ paskatinimas veikti ir tobulėti.

„Talentingi instrumentalistai yra aukso vertės. Metas keisti požiūrį, kad būgnininkas ar gitaristas – labiau hobis nei profesija. Esu įsitikinęs, kad tu negali būti vienu metu  ir aktyvus muzikos grupės narys, ir perspektyvus įmonės darbuotojas. Labai norime skatinti jaunuosius talentus grojimą vertinti kaip planą A., o ne kaip atsarginį variantą – vakarinę „chaltūrą“. Todėl labai palaikome „Tamsta“ iniciatyvą ir norime prisidėti mažaisiais "M.A.M.A." apdovanojimais, kurie, tikimės, skatins muzikantus judėti į priekį ir siekti didžiųjų įvertinimų“, – teigė Asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ pirmininkas Martynas Tyla.

Pasak jo, „Tamsta“ renginiuose asociacija įteiks keturias mažąsias "M.A.M.A." statulėles –  konkurso „Drum Day 2015“ nugalėtojui bei „Guitar Day 2015“ rock/blues, acoustic/jazz ir bass kategorijų nugalėtojams.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS