Manekenė B. Chyna laukiasi kūdikio | Diena.lt

MANEKENĖ B. CHYNA LAUKIASI KŪDIKIO

  • 0

Amerikietė manekenė Blac Chyna (Blek Čaina) laukiasi kūdikio nuo savo naujojo sužadėtinio Robo Kardashiano (Robo Kardašiano), pranešė JAV žiniasklaida.

Pora apstulbino gerbėjos ir plačios Kardashianų giminės narius, kai praeitą mėnesį buvo paskelbta, kad Blac ir Robas planuoja susituokti po žaibiškai išsivysčiusio romano, o naujoji žinia taip pat tikriausiai taps nemenka staigmena.

Šaltiniai sakė garsenybių pasaulio naujienų portalui TMZ, kad Blac Chyna planuoja oficialiai paskelbti žinią apie būsimą kūdikį sekmadienį, kai Amerikoje bus švenčiama Motinos diena.

Jeigu ši žinia pasitvirtins, ši vaikelis bus jau antroji Blac atžala. Manekenė jau augina trejų metų sūnelį Kingą Cairo (Kingą Kairą), kurio tėvas reperis Tyga (Taiga) dabar susitikinėja su Robo Kardashiano netikra seserimi Kylie Jenner (Kaili Džener).

Kad ir kokie painūs būtų šių šeimų ryšiai, Tyga neseniai pasveikino savo buvusią sužadėtinę susiradus naują išrinktąjį ir sakė, kad dėl jos džiaugiasi.

Kitą dieną po to, kai paskelbė apie Chyna ir Robo sužadėtuves, Tyga savo „Twitter“ žinutėje rašė: „Visi nusipelnė būti laimingi. Tai, ką kas nors daro dėl savo laimės – ne mano reikalas, kol tai netrukdo mano laimei. Džiaugiuosi matydamas savo sūnaus motiną laimingą.“

Tyga ir Chyna susitikinėjo nuo 2011 metų pabaigos, o vėliau buvo trumpai susižadėję, kai 2012-ųjų spalį gimė mažasis King Cairo. Pora išiskyrė 2014 metais.

Robas ir Chyna dar nekomentavo šių pranešimų, o Kardashianų ir Jennerių klanas taip pat kol kas neskelbė jokių žinių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS