M. Mikutavičius paskelbė: mes turėsim sūnų! | Diena.lt

M. MIKUTAVIČIUS PASKELBĖ: MES TURĖSIM SŪNŲ!

  • 5

“Aš esu labai laimingas. Aš negalvojau, kad tai teks daryti taip, bet mes nebenorime  meluoti. Nesu labai prietaringas, bet vis tiek bijau tai sakyti garsiai: aš ir moteris Ieva, su kuria esu ir kurią myliu.... mes turėsim sūnų”, – šįvakar per koncertą Kauno "Žalgirio" arenoje paskelbė Marijonas Mikutavičius.

M. Mikutavičiui (44) ir jo gyvenimo draugei dizainerei bei stilistei Ievai Daugirdaitei (29) artėjančios Kalėdos – išskirtinės. Šventes gaubia pakili laukimo nuotaika – kitais metais pora taps tėvais.

Labai laukiamas kūdikis pasaulį turėtų  išvysti vasaros pradžioje. Sakoma, kad tai bus berniukas. Tai bus pirmasis vaikas tiek M.Mikutavičiui, tiek jo gyvenimo draugei.

Apie asmeninį gyvenimą neatviraujanti pora nuo platesnių komentarų šia tema susilaiko ir prašo šiuo jiems abiem itin svarbiu gyvenimo periodu suprasti bei gerbti jų privatumą.

M. Mikutavičius ir I. Daugirdaitė daugiau nei prieš metus susipažino filmavimo aikštelėje. Ieva buvo pakviesta vaidinti pagrindinį moters vaidmenį Marijono vaizdo klipe „Drąsių nieks nežudo“.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Plevesa tas Marijonas

Jo juk meilei anspaudas nesvarbu, meilei reikia tik jausmu, kai myli tai tiki kad niekada taves vienos nepaliks.... Ir visos kitos bla bla bla frazes kurias sako tie kurie pries santuoka neva ji keicia santykius i neigiama puse, bet manau ji parodo zmogaus subrendimo lygi ir tvirta apsisprendima kad va si MOTERIS mano ZMONA ne sugyventine ar meiluze. O Marjonas dar neapsisprendes dar 44metu ir nezino ar ji bus paskutine jo gyvenime moteris.Vadinasi galima bus po kokiu keliu metu dairytis kitos :)Bet vaikuciu Lietuvai vistiek labai reikia!

patikslinu

gal su Renata ir neturėjo , bet su Regina turėjo ir buvo oficialiai _______vyras ir žmona ,,,,sėkmės ,Lietuva , švogerių kraštas ,visi esam giminės ,tad gyvenkim draugiškai ,,,,,,,,

KAUNAS

Ar visi jau pranese turesiantys vaikucius su sugyventinemis? Kaip jos pacios jauciasi taip pagerbtos?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS