Miley Cyrus erzino MTV vadovus kalbomis apie nuogą pasirodymą | Diena.lt

MILEY CYRUS ERZINO MTV VADOVUS KALBOMIS APIE NUOGĄ PASIRODYMĄ

Dainininkė ir aktorė Miley Cyrus atskleidė, kad erzino muzikinės televizijos MTV vadovus, žadėdama pasirodyti scenoje nuogutėlė per Videomuzikos apdovanojimų ceremoniją.

M. Cyrus apstulbino žiūrovus ir išprovokavo komentarų audrą, kai išsirengė iki kūno spalvos apatinių per geidulingą pasirodymą su dainininkus Robinu Thicke'u, tačiau ji prisipažino jaučianti pagundą žengti dar toliau.

Penktadienį dalyvaudama Ellen DeGeneres vedamoje televizijos laidoje, buvusi filmų vaikams žvaigždutė, tapusi provokuojančia atlikėja, sakė svarsčiusi parodyti daugiau nuogo kūno per savo pasirodymą Niujorko arenoje „Barclays Center“.

„MTV pagrasinto pašalinti mane iš eterio, todėl negalėjau išeiti kaip ką tik gimusi. Turėjau kažką apsivilkti. Nuogumą imituojantis lateksas visuomet veikia“, – aiškino ji.

C. Miley pripažino, jog jai sunku patikėti, kad žmonės tebekalba apie jos pasirodymą per Videomuzikos apdovanojimų ceremoniją, praėjus daugiau nei mėnesiui po šou, per kurį seksualiai purtė užpakaliuką ir staipėsi jį priglaudusi prie R. Thicke tarpkojo, kaišiodama liežuvį.

„Išties negaliu suprasti, iš kur tas sukrėtimas. Žinau, skamba beprotiškai, bet iš tikrųjų nesuprantu, nes ... neįžvelgiu nieko daugiau, lyginant su tuo, ką tą vakarą darė bet kuris tikras artistas“, – sakė ji.

„Juk Lady Gaga mūvėjo kelnaites su juostele – ir niekam tai nerūpėjo!“ – pridūrė atlikėja.

M.Cyrus taip pat mėgino paaiškinti, kodėl per pirmąją MTV šou dalį buvo su pilku gauruotu bikiniu, su kuriuo vėl pasirodė praėjusį savaitgalį per savo pasirodymą televizijos laidoje „Saturday Night Live“.

„Norėjau būti meškiukas, tačiau taip pat savotiškas suaugęs kūdikis ..., nes esu apsėsta minties būti suaugusiu kūdikiu“, – teigė ji.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS