Miręs dainininkas Prince'as su savimi turėjo opioidų grupės vaistų | Diena.lt

MIRĘS DAINININKAS PRINCE'AS SU SAVIMI TURĖJO OPIOIDŲ GRUPĖS VAISTŲ

  • 0

Popmuzikos žvaigždės Prince'o mirties aplinkybės aiškėja: JAV žiniasklaida pranešė, kad šalia jo ir namuose rasta receptinių opioidų grupės vaistų.

Oficialių skrodimo išvadų dėl dainininko mirties priežasties dar laukiama. CNN, remdamasi vienu teisėsaugos pareigūnu, trečiadienį vakare pranešė, kad tų vaistų buvo rasta pas patį Prince'ą, ir jo namuose bei studijoje „Paisley Park“.

Tų receptinių skausmą malšinančių vaistų buvo rasta mirties vietoje, rašė Mineapolio „Star Tribune“.

Pasak laikraščio, kuris nurodo anoniminius šaltinius, galimas šių vaistų ryšys su Prince'o mirtimi tiriamas. Tuo tarpu CNN pranešė, kad padėti tyrimui buvo pakviesta JAV Vaistų vykdomoji administracija (DEA).

Asmenys, informuoti apie neplanuotą Prince'o lėktuvo nutūpimą kelios dienos prieš jo mirtį, sakė, kad jis tuomet perdozavo kažkokio opioido, rašė „Star Tribune“.

Straipsnyje teigiama, kad į tą situaciją sureagavę greitosios pagalbos medikai suleido Prince'ui opioidų priešnuodžio „Narcan“.

57 metų „Purple Rain“ kūrėjas, vienas garsiausių ir unikaliausių savo kartos artistų, buvo paguldytas į ligoninę dėl į gripą panašių simptomų, kai jo lėktuvas turėjo neplanuotai nutūpti grįždamas iš koncerto Atlantoje.

Pareigūnai sakė, kad Prince'o skrodimo, kuris buvo atliktas prieš kremuojant palaikus, išvadoms parengti reikės mažiausiai keturių savaičių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS