Moteris: lengviau galą pasidaryti nei įgyvendinti visas vaikų teisių užgaidas | Diena.lt

MOTERIS: LENGVIAU GALĄ PASIDARYTI NEI ĮGYVENDINTI VISAS VAIKŲ TEISIŲ UŽGAIDAS

  • 0

Į „TV pagalbos“ studiją pokalbiui su vedėjais Renata Šakalyte ir Andriumi Kaluginu atvyko Kristina. Jauna moteris, dviejų vaikų mama, praradusi savo du vaikučius. Kristinai iškeltos sąlygos – ji juos atgaus, jei tas sąlygas įvykdys.

Tačiau Kristina sako: „Ne. Aš jų neįvykdysiu. Lengviau galą pasidaryti nei įgyvendinti visas vaikų teisių užgaidas“. Kristina atvira – pagalbos iš artimųjų ji jau nesitiki.

„Visi mane smerkia ir kaltina. Tačiau mama manęs neaugino, niekas man nedavė gyvenimo patirties, todėl kaip sugebu, taip ir gyvenu. Graužiuosi labai dėl vaikų, nes praradau juos dėl blogų buities sąlygų. Nežinau, ko griebtis, bijau kad juos atims visam, nes buvęs vyras man tuo grasina. Esu visiškoje neviltyje,“ –  studijoje pasakojo ji.

Nežinau, ko griebtis, bijau kad juos atims visam, nes buvęs vyras man tuo grasina.

Kristiną augino teta. Tačiau moteris tvirtina, kad ir tuose namuose gyvenimui jos niekas neparuošė. „Neišmokė manęs, kaip turiu gyventi, ką turiu daryti, kaip tvarkyti savo gyvenimą ir užpuolusias bėdas. Dabar visi gudrūs smerkti ir kolioti. Aš visai viena, nežinau, kaip toliau gyventi ir kaip pasiimti vaikučius“, – ašarojo Kristina.

Kristina buvo ištekėjusi. Su vyru turėjo dukrytę. Tačiau vyras neapsikentė Kristinos būdo ir šeimą paliko. Kad žmona su vaikeliu turėtų, kur gyventi, buvęs vyras nupirko dalį namo. Bet Kristina tą namuką pardavė. Nusipirko butą, po kurio laiko ir tą pardavė. Imdavo greituosius kreditus, kol jai liko tik baisus būstas.

Po skyrybų Kristina susilaukė antro vaikelio, kuriam atiteko buvusio vyro pavardė. Tačiau abu jos vaikus dėl blogų gyvenimo sąlygų atėmė Vaiko teisių tarnyba. Buvęs vyras juos abu pasiėmė. Tačiau jam šiuo metu labai nelengva – naujoji žmona laukiasi vaikelio, o jam tenka rūpintis ne tik savo, bet jau ir po skyrybų Kristinos pagimdytu vaiku.

Į studiją atkeliavusi Kristinos anyta Gražina buvo atvira – ji negali pakęsti savo buvusios marčios.  „Kristiną aš vadinu aferiste, nes jai reikia tik dėmesio, pinigų ir vyrų. Negaliu pakęsti jos skundų. Žinokite, ji man daug ašarų kainavo. Man buvo liūdna matyti, kaip ji netikrą vaiką užkorė ant mano sūnaus pečių. Bijau, kad ji nepasikeis, nes visai negalvoja, kas bus rytoj“, – rėžė Gražina.

Išsakyti buvusios anytos priekaištai ne juokais įpykdė Kristiną. „Ji visada kišosi į mūsų gyvenimą, primokė sūnų. Nekentė ji manęs ir apnuodijo savo sūnaus protą. Todėl mūsų santuoka ir iširo“, – skundėsi Kristina.

Emocijų nevaldančios moterys laidoje „TV pagalba“ 16.30 val. per TV3 išsakė daugybę priekaištų viena kitai. Tačiau Kristinos laukė dar vienas sukrėtimas – į studiją atėjusi jos biologinė mama moterį paliko be žado.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS