Multimilijonierės irgi verkia? | Diena.lt

MULTIMILIJONIERĖS IRGI VERKIA?

  • 3

Laidoje „KK2 penktadienis“ šį kartą dalyvaus Austrijoje gyvenanti lietuvė multimilijonierė Sandra West – Macaulay.

Sandra pasakoja, kad ji užaugo tik su mama, kadangi jos tėvelis mirė, kai ji buvo labai maža, todėl puikiai supranta, ką reiškia gyventi, kai tenka skaičiuoti kiekvieną litą.

Dabar Sandra gali džiaugtis nerūpestingu gyvenimu Austrijoje. Moteris pasakos, kad šiuo metu jos vyro garaže stovi daugiau kaip šimtas automobilių, o šiuo metu Sandra vairuoja „Bentley“ markės automobilį, kurį per Kalėdas gavo dovanų nuo vyro.

Mergina stebisi, kaip Lietuvoje žmonės gali pragyventi vos už kelis šimtus eurų per mėnesį. Ją šokiruovo ekonomistės Aušros Maldeikienės šaltumas klausantis senjorės pasakojimo apie gyvenimą ir perkamus produktus parduotuvėje.

Sandra pravirko girdėdama, kad Lietuvoje pensininkai negali nusipirkti mėsos, nes ji – prabangos prekė, todėl jiems tenka maitintis tik daržovėmis ir kruopomis.

Tuo tarpu A. Maldeikienė sako, kad tai – Lietuvos kasdienybė ir tipinis pasakojimas apie senyvo amžiaus žmogaus gyvenimą. Įvardinta senatvės pensija yra milžiniški pinigai daugeliui jaunų žmonių mūsų šalyje, kurie net neturi kuo apsirengti.

„Įsivaizduokite tokią situaciją – jauną šeimą su dviem minimaliomis algomis, kurie neturi savo būsto ir turi sumokėti nuomą, arba reikia mokėti bankui, tai įvardinta 242 eurų senatvės pensija yra be galo dideli pinigai daugeliui šeimų Lietuvoje.

Jonas Pinskus laidoje atskleidžia, kad per mėnesį visa šeima išleidžia apie 1500 eurų. „Mes nesame labai reiklūs ir per daug neišlaidaujame“.

Į laidą atvyko ir interneto sensacija Monika Šalčiūtė, kuri pasakojo, kad šiuo metu užsiima rinkodaros konsultacijomis bei atskleidžia, kad ji per mėnesį išleidžia apie 1600 eurų.

GALERIJA

  • Multimilijonierės irgi verkia?
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Šita

moteriškė su kailinėliais ir išperoksidintais plaukais tur būt jau labai multi multi multi milijonierė (jai labai reiktų dizainerės, kirpėjos ir mokytojos, nes kažkaip neatrodo, kad spėjo baigti vidurinę).

Ada

Idomu,koks jos issilavinimas. Jauciasi, kad neissilavinusi,infantili kaimo merga, nutekejusi i uzsieni ir radusi turtinga dieda.

Ada

Idomu,koks jos issilavinimas. Jauciasi, kad neissilavinusi,infantili kaimo merga, nutekejusi i uzsieni ir radusi turtinga dieda.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS