N. Pareigytė – apie faktus ir mitus apie įdegį soliariumuose | Diena.lt

N. PAREIGYTĖ – APIE FAKTUS IR MITUS APIE ĮDEGĮ SOLIARIUMUOSE

  • 0

Internetinių žinučių, straipsnių ir sveikatos specialistų komentarų apie soliariumų privalumus ir trūkumus šiandien yra tiek daug, kad dažnam kyla klausimas, kuris informacijos šaltinis yra teisingas ir kuo pasikliauti?

Ar tikrai deginimasis gali sukelti nemalonius padarinius ir pavojingas ligas? Kaip išlaikyti rudens – žiemos periodu parudusią odą, ar vasaros  metu įgautą įdegį? Atsakymai žiūrovų lauks laidoje „Mes pačios“.

Pirmasis patarimas moterims, mėgstančioms pasilepinti šiluma visus metus – atkreipti dėmesį, kokias lempas siūlo soliariumų studijos, kuriose lankotės.  Saugumo garantas, tai specialūs ženklai, įrodantys, kad lempos atitinka Europos sąjungos higienos normas. Apsilankius soliariumo studijoje taip pat pravartu pasidomėti, ar naudojamos lempos naujos ir kiek maksimaliai jos padeda išsaugoti odos drėgmę.

Savo klientais besirūpinančių grožio studijų pareiga tinkamai informuoti savo klientą apie saugaus įdegio principus ir tik tuomet jį siųsti degintis. O ką turi žinoti pats žmogus pirmą kartą apsilankęs soliariumo studijoje? Kokios yra svarbiausios saugumo priemonės lankantis soliariume?

Į šiuos ir kitus klausimus bandys atsakyti  šio šeštadienio laida „Mes pačios“. Laidos vedėja  Nijolė Pareigytė Rukaitienė studijoje kalbins svečius ir aiškinsis, ką privalome daryti, kad imunitetas stiprėtų ir šalto sezono metu išliktume sveiki ir gražūs, taip pat patars, kokiomis procedūromis savo kūną galime palepinti namuose ir grožio salonuose.

Su TV laida „Mes pačios“ rytinė kava dar gardesnė!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS