Naujausioje „Man-go“ dainoje – skaudžios santykių pamokos | Diena.lt

NAUJAUSIOJE „MAN-GO“ DAINOJE – SKAUDŽIOS SANTYKIŲ PAMOKOS

  • 0

„Mylimo žmogaus paleidimas, ko gero, yra skausmingiausias išgyvenimas, kokį tik galime patirti. Atrodo, tiek daug laiko praleista kartu, tiek emocinės energijos išnaudota ir ateitis vienas be kito atrodo tiesiog neįmanoma. Deja, kartais ji neįsivaizduojama ir liekant kartu.  Apie skaudžias santykių pamokas atviraujame naujausiame mūsų kūrinyje  „Nuramink“, – sako „Man-go“ merginos.

Naujoji daina žymi laiko atkarpą iki grupės paskutinių jubiliejinių koncertų, prasidėsiančių spalį. „Man-go“ merginos tikisi, kad kūrinys sulauks gerbėjų pripažinimo, kaip ir vidurvasarį pristatyta daina „Tikėti meile“. Socialiniuose tinkluose singlas perklausytas per milijoną kartų.

Vasaros pabaigoje spėjusios atsikvėpti ir laiką mylimiausiems žmonėms skyrusios  grupės narės  jau grįžo  į repeticijų salę: „Mūsų laukia paskutiniai aštuoni koncertai Lietuvoje, po kurių atsisveikinsime su jubiliejine programa.  Į dviejų valandų programą sudėjome ne tik savo hitus iš auksinės kolekcijos, bet ir naujausius kūrinius. Beje, pavasarį Panevėžyje į koncertą netilpo visi norintys, todėl į koncertų ciklą įtraukėme papildomą pasirodymą – lauksime susitikimo su gerbėjais Panevėžio bendruomenių rūmuose 2020-ųjų sausio 3-ąją.“

Atsisveikinimo su 20-mečio jubiliejine programa koncertai: spalio 24 d. – Radviliškis, spalio 25 d. – Gargždai, spalio 26 d.  – Kretinga, lapkričio 7 d. – Kėdainiai, lapkričio 22 d. – Ukmergė, lapkričio 23 d. – Kaunas, 2020 m. sausio 3 d. – Panevėžys, 2020 m. sausio 4 d. – Klaipėda.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS