Netikėta: „The Roop“ eurovizinėje dainoje – kojų pirštų solo | Diena.lt

NETIKĖTA: „THE ROOP“ EUROVIZINĖJE DAINOJE – KOJŲ PIRŠTŲ SOLO

  • 2

Daugelio nurašomi, nepelnytai pamiršti ar net slepiami kojų pirštai privalo grįžti į didžiąją sceną. Tokią žinutę grupei „The Roop“ siunčia ZIP FM ryto laidos duetas Gedas Saročka ir Timūras Augucevičius.

Grupei, kuri į neregėtas aukštumas pakėlė rankų pirštų miklumą, radijo laidų vedėjai palaikymą demonstruoja perdarę dainos „Discoteque“ klipo epizodą. Jame pagrindiniai veikėjai – kojų pirštai.

„Linksminasi visi, pasilinksminome ir mes. Apšokti „The Roop“ nepavyktų, geriau padainuoti irgi sunkiai, tad radome nišą. Apnuoginome ir įdarbinome tas kūno vietas, kurias kiti slepia. Rankų pirštai yra paklusnūs, daro viską, ką liepia šeimininkas. O va kojų – gyvena savo gyvenimą, neklauso nors tu ką. Todėl teko juos surišti. O tada jau epizodą nufilmavome praktiškai be kliurkų“, – vaizdo klipą komentuoja Gedas.

Vaizdo klipo pabaigoje pasirodžiusi šokančių pirštų šeimininkė Barbora – Gedo dukrytė. Barbora – didžiulė „The Roop“ gerbėja, tačiau valanda su šokančiais pirštais būsimai pirmokei įspūdžio nepaliko.

„Po filmavimo su mažąja prisipirkome greito maisto, papuotavome, nereikėjo važiuoti į darželį pietų miego. Galutinė video versija ir Barborai, ir jos broliui patiko. Žodžiu, visi laimingi“, – šypsosi G. Saročka.

Klipe nusifilmavusi trijulė tiki, jog „The Roop“ į finalą pateks. Galutinėje įskaitoje Gedas Lietuvai prognozuoja ketvirtą, Barbora – pirmą vietą, o Timūras nuo burtų ir spėlionių susilaiko.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

klp

kodėl žmonės siekia būti išvadintais debilais ?

Anonimas

Baikit kvailioti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS