Netikėtas A. Jagelavičiūtės poelgis: vienišam vaikinui surengė pasimatymą | Diena.lt

NETIKĖTAS A. JAGELAVIČIŪTĖS POELGIS: VIENIŠAM VAIKINUI SURENGĖ PASIMATYMĄ

  • 0

Kai žmona užsibrėžia neįtikėtiną tikslą – per metus numesti net 40 kilogramų, vyrui, norinčiam ją palaikyti, nelieka nieko kito, kaip tik sugalvoti ir užsibrėžti dar labiau motyvuojantį tikslą – pavyzdžiui, metus visiškai atsisakyti alkoholio.

Jurgita atvirauja, kad visą gyvenimą, nuo pat vaikystės, jai teko kovoti su viršsvoriu. Ko tik nebuvo išbandžiusi per šį laikotarpį: sportavo, subalansavo mitybą, tačiau ilgainiui vėl grįždavo prie senų įpročių. Moteris juokauja, kad ir šį kartą teko nemažai kovoti su savimi: „Buvo dvi Jurgitos, viena sako: Jurgita, negalima valgyt, o kita sako: tu kaip nori, o aš einu“, – studijoje šmaikštavo moteris.

Matydamas sunkias žmonos pastangas sulieknėti, moters vyras Kęstutis sugalvojo, kad Jurgitai praverstų palaikymo komanda. Todėl ir pats sugalvojo pažadą sau – metus visiškai negerti alkoholio. Tiesa, po metų į studiją atvykęs Kęstutis prisipažino, kad pažadas tąkart išsprūdo netikėtai: „Aš papuoliau čia visiškai atsitiktinai“, – atviravo vyras. Tuomet jis pasijautė lyg įviliotas į žmonos pinkles, tačiau šiandien savo įvykdytu pažadu Kęstutis labai džiaugiasi.

Kita laidos „Šiandien. Po metų“ istorija nustebins ne tik žiūrovus, bet ir patį dalyvį. Iš emigracijos grįžęs 28 metų Dainius pažadėjo per metus susirasti merginą. Vaikinas prisipažino, kad jam niekaip nepavyksta sukurti ilgalaikių santykių. Prieš metus Dainius tikėjosi, kad viešai duotas pažadas padės tai įgyvendinti. Po metų į studiją atvykęs vyras pasakoja, kad merginą susirasti jam pavyko, deja, likus visai nedaug iki filmavimo, santykiai nutrūko.

„Būti vien tik dėl to, kad būčiau nemačiau prasmės“, – Dainius teigia, kad sutikti savo antrąją pusę, pasirodo, tikrai nėra taip lengva. Viltį praradęs vaikinas netrukus buvo maloniai nustebintas, jiems besišnekučiuojant, studijos durys prasivėrė dar kartą. Laidos vedėja A. Jagelavičiūtė jam surengė siurprizą – pasimatymą.

Nuotaikingas ir įkvepiančias istorijos laidoje „Šiandien. Po metų“ kartu su Agne Jagelavičiūte jau šį trečiadienio vakarą 20 val. per LNK televiziją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS