Netrukus Lietuvos kinuose – rekordus mušanti komedija „Palm Springs“ | Diena.lt

NETRUKUS LIETUVOS KINUOSE – REKORDUS MUŠANTI KOMEDIJA „PALM SPRINGS“

  • 1

Nutrūktgalviška komedija „Palm Springs“, šiemet tapusi kino festivalio „Sundance“ hitu, atkeliauja į ir Lietuvos kino ekranus. Rugpjūčio 14-ąją pradedamo rodyti filmo kišenėje jau puikuojasi ne vienas rekordas. Kino festivalyje „Sundance“ komediją įsigijo vaizdo transliacijų platforma „Hulu“ – tai brangiausiai parduotas šiųmetinio kino festivalio filmas.

Vos startavęs „Hulu“, filmas pasiekė dar vieną rekordą – tapo daugiausiai žiūrovų peržiūrų sulaukusia visų laikų premjera. Aukštų įvertinimų komedijai negaili ir kino kritikai – svetainėje „Rotten Tomatoes“ jo įvertinimas siekia net 94 proc., o „Metacritic“ – 84 balus. Vasariškas ir nostalgiškas „Palm Springs“ tituluojamas romantiškiausiu metų filmu ir smagiausia komedija, o gero kino išsiilgę žiūrovai tvirtina, jog jis neabejotinai priklauso „must see“ filmų kategorijai.

Laiku ir vietoje koronaviruso pandemijos išvargintam pasauliui pristatę nuotaikingą komediją, filmo kūrėjai klausia: ką darytumėte, jeigu kas rytą išgyventumėte tą pačią dieną?

Nailsas (akt. Andy Sambergas) ir Sara (akt. Cristin Milioti) netikėtai susipažįsta vestuvėse Palm Springse. Atrodo, viskas vyksta pagal scenarijų, tačiau porelė galiausiai supranta, kad yra amžinai įkalinta toje pačioje dienoje. Situacija komplikuojasi, kai jie negali pabėgti ne tik iš Palm Springso ar savęs, bet ir nuo vienas kito.

Modernioje „Švilpiko dienos“ versijoje pagrindinius vaidmenis sukūrė iš „Saturday Night Live“ ir „Brooklyn 99“ puikiai pažįstamas A. Sambergas, „How I Met Your Mother“ seriale suvaidinusi Cristin Milioti ir gyva kino legenda J. K. Simmons.

Daugiau informacijos rasite čia.

GALERIJA

  • Netrukus Lietuvos kinuose – rekordus mušanti komedija „Palm Springs“
  • Netrukus Lietuvos kinuose – rekordus mušanti komedija „Palm Springs“
Stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Sūduvis

Dar Lietuvos žiūrovui reikia to jankių mėšlo, tik jankiai gali taip lėkštai kvailioti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS