O. Pikul ir S. Jasaitis nebegyvena kartu: moteris draugės vestuvėse pasirodė su kitu vyru | Diena.lt

O. PIKUL IR S. JASAITIS NEBEGYVENA KARTU: MOTERIS DRAUGĖS VESTUVĖSE PASIRODĖ SU KITU VYRU

  • 58

Atlikėja, grožio salono savininkė Oksana Pikul-Jasaitienė ketvirtadienį dalyvavo Ievos ir Andriaus Voverių vestuvėse. Į bičiulių šventę O. Pikul-Jasaitienę atlydėjo ne jos vyras Simas Jasaitis, o kitas, anksčiau jos draugijoje matytas vyras.

Kaip skelbia portalas delfi.lt, O. Pikul-Jasaitienei kompaniją šventėje palaikė verslininkas Vaidas Akramavičius, su kuriuo moteris pradėta poruoti prasidėjus jos ir krepšininko S. Jasaičio santykių dramai.

Užuominų apie Jasaičių santykių krizę buvo galima aptikti ir socialinėse medijose. Pasirodo, kaip praneša portalas 15min.lt, O. Pikul-Jasaitienė ir S. Jasaitis vienas kito nebeseka „Instagram“ platformoje. Pora jau kurį laiką nebegyvena kartu.

Dar 2021 m. moteris LNK aptakiai kalbėjo, kad auksinių vestuvių metinių su S. Jasaičiu nebus.

„Jau atšventėte bronzines vestuves su Simu. Tai ar bus auksinės?“ – teiravosi laidos vedėjas Džiugas Siaurusaitis.

„Ko gero, nebus“, – atrėžė O. Pikul-Jasaitienė.

„Kodėl taip sakai, galvoji, kad numirsite?“ – nustebęs klausė Dž. Siaurusaitis.

„Ne, ne, bet negali žinoti ar skaičiuoti“, – atsakė O. Pikul-Jasaitienė.

Santykiams su S. Jasaičiu pašlijus, moteris vengė viešai komentuoti situaciją ir apie savo santuokinį gyvenimą nepasakojo.

Rašyti komentarą
Komentarai (58)

Nu

Ne kažką pasigavo,neilgam faktas

Simonas

Dėl bažnyčios.Dabar sugalvojo biznį,kad galės tuoktis šalia bažnyčios.Reikia Lietuvoj įteisinti poligamiją.Koks skirtumas slapta ar ne ku..va/Gerų moterų vyrai nepalieka-blogai,kad gyvas kai kas gali kalbėti./Storalupes panašios savo mąstymu.Mat dirba panašu darbą/Kuri daugiau by..jų aptarnavo.Svarbu kokybė,ne kiekybė/Būtų rusai-vargu ar gyventų gyvi.Na taip,sunkoka negyvam gyventi/TSRS laikais ,,pereinamoji taurelė",dabar ,,perenoskė"/Tos lūpos ne lūpos,tai 3a lūpos.Tai 3Dlūpos/Staklės turi ištisai dirbti.Prastova-lyg pragula, neša skausmą/Taburetės fėja.Kam patinka uošvę,o kam duktė/Pabaigai. Žurnalistai pamini tik vestuves,bet rašo apie Oksana todėl,nes žino,jog taip daugiau skaitytojų pritrauks.Čia yra psichologinis triukas naudojamas pakreipti kalbą,ar tai,kas tau naudinga,reikalinga kryptimi.

KAKLAIRASTIS

KAI SITOS MERGOS duodasi po visa pasauli ir atlekusios i lietuva tuokiasi baznycioje graudu ir liudna ......kad joms jokio dievo nera, tik komunistiskas istvirkavimas ismokintas .....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS