Oficialiai su žmona išsiskyrė sporto žurnalistas Š. Mazalas | Diena.lt

OFICIALIAI SU ŽMONA IŠSISKYRĖ SPORTO ŽURNALISTAS Š. MAZALAS

  • 6

Savais keliais pasuko sporto žurnalistas Šarūnas Mazalas ir jo sutuoktinė, nuomonės formuotoja ir verslininkė Laura Mazalienė.

Santuoka oficialiai buvo nutraukta gegužės 21 d. Vilniaus miesto apylinkės teisme. Skyrybų žurnalistas ir verslininkė prašė bendru sutarimu.

LNK primena, kad po beveik dešimt metų trukusios santuokos šeima apie sprendimą skirtis paskelbė 2024 m. pavasario pradžioje.

Tada pora bendroje žinutėje sekėjams socialiniame tinkle „Instagram“ sakė, kad toks sprendimas bei santuokos baigtis nustebino ir juos pačius.

„Nei vienas netikėjome, kad ateis tokia diena, kai stabtelsime ir paleisime vienas kito rankas ir širdį.

Daug gražių kelių pramynėme kartu, daug pasaulio atspalvių parodėme vienas kitam, o šiandien su didžiule padėka vienas kitą palydime skirtingomis kryptimis.

Savo bendrą knygą parašėme beprotiškai gražią. Daug smagių istorijų lydės mus per gyvenimą, o gražiausi knygos skyriai pavadinimais Deimilė, Aurėja ir Matijus – visada bus mūsų mylimiausi. Dėl jų mes visada būsime kartu.

Esame labai dėkingi šeimai, draugams, bičiuliams, psichologams, pedagogams, kurie visada buvo, yra ir bus šalia.

Nenustokite tikėti meile ir žmonėmis!“ – rašė Š. Mazalas ir buvusi žmona.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Man

patinka profesija - nuomonės formuotoja! O savo vyro taip ir nesuformavo, kad ją mylėtų?

Alė

Pezalai ,snargliai kai ant to laikosi taip ir baigiasi

na

o kiek liaupsių buvo per TV, žiniasklaidą, kokia įdeali šeima..ir vat tau..bereikalingos Reklamos, nei mums šilta nei mums nuo liaupsių karšta...gaila vaikų kurių net trys..jinai gražuolė jis vidutiniokas...gal daugiau nesigirs kokie jie įdealūs.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS