Oficialiai patvirtinta, kad „Oskarų“ įteikimo ceremonija vyks be vedėjo | Diena.lt

OFICIALIAI PATVIRTINTA, KAD „OSKARŲ“ ĮTEIKIMO CEREMONIJA VYKS BE VEDĖJO

  • 0

„Oskarų“ įteikimo ceremonija – svarbiausias metų vakaras Holivude – šio mėnesio pabaigoje vyks be vedėjo, antradienį patvirtino organizatoriai.

„Galime patvirtinti, kad vedėjo nebus“, – naujienų agentūrai AFP sakė Kino meno ir mokslo akademijos atstovas, kuris plačiau nekomentavo.

Ceremonija be vedėjo liko pirmą kartą per tris dešimtmečius, aktoriui ir komikui Kevinui Hartui gruodžio mėnesį pasitraukus po socialinėje žiniasklaidoje kilusios priešiškos reakcijos dėl jo homofobiškų žinučių, paskelbtų socialiniame tinkle „Twitter“ prieš kelerius metus.

Ceremonijos organizatoriai, kuriems sunkiai sekėsi susigrąžinti vis mažėjančią televizijos žiūrovų auditoriją, bandė ieškoti kito vedėjo, bet galiausiai apsisprendė apsieiti išvis be jo.

Šaltiniai industrijoje sakė, kad vasario 24-ąją įvyksiančios 91-osios „Oskarų“ įteikimo ceremonijos prodiuseriai planuoja išbandyti naują formatą, pagal kurį atrinktos ryškiausios Holivudo žvaigždės pristatys įvairius segmentus.

Praėjusį kartą „Oskarų“ įteikimo ceremonija be vedėjo vyko 1989 metais. Per tą prastos reputacijos transliaciją buvo rodomas ilgas muzikinis numeris su aktoriumi Robu Lowe (Robu Lou) ir Snieguole.

Pastaraisiais metais buvo kritikuojami ir keli kiti vedėjai.

Aktorius Neilas Patrickas Harrisas (Nilas Patrikas Harisas) buvo išpeiktas už savo 2015 metų pastangas ir sakė, jog daugiau niekada to nedarys. Jamesas Franco (Džeimsas Frankas) ir Anne Hathaway (En Hatavėj) prastai pasirodė 2011 metais.

Dvi ankstesnes „Oskarų“ įteikimo ceremonijas vedė komikas Jimmy Kimmelas (Džimis Kimelas). Komikas Chrisas Rockas (Krisas Rokas) šiame amplua pasirodė 2005 ir 2016 metais, o televizijos laidų vedėja Ellen DeGeneres (Elen Dedženers) „Oskarų“ ceremonijas vedė 2007 ir 2014 metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS