Onkologinę ligą įveikęs Stano siunčia žinutę sergantiems: jei šitam pavyko, pavyks ir tau! | Diena.lt

ONKOLOGINĘ LIGĄ ĮVEIKĘS STANO SIUNČIA ŽINUTĘ SERGANTIEMS: JEI ŠITAM PAVYKO, PAVYKS IR TAU!

  • 14

Dainininkas Stanislovas Stavickis-Stano pasidalijo džiugia žinia – jam pavyko įveikti onkologinę ligą.

Apie tai jis ketvirtadienį, rugpjūčio 24 dieną, pranešė feisbuke.

„Dabar taip – aš oficialiai pasveikęs nuo kraujo vėžio, limfomos! Praėjo lygiai penkeri metai ir liga neatsinaujino. Tai reiškia, kad manęs nebestebės ir tikimybė, kad vėl susirgsiu vėžiu, susilygina su likusios populiacijos. Vakar man atliko visus paskutinius tyrimus ir paleido.

Nenoriu čia pasakoti, kiek visko patyriau per tuos metus, kaip drebėjau prieš kiekvieną patikrinimą, ir kaip bet koks spuogas ar „plauko uždegimas“ atrodė kaip kokia nors nauja vėžio forma.

Bet aš noriu, kad žmogus, susidūręs su panašia diagnoze ir pradėjęs googlinti (o visi būtent taip daro) pamatytų mano fizionomiją. Ir kad ta fizionomija jam pasakytų: viskas bus gerai! Jei šitam pavyko, pavyks ir tau!“ – drąsino žinomas vyras.

Žinoma, savo įraše jis pažymėjo, kad neatmeta, jog gali nutikti visko, bet atviravo dar prisimenantis, kaip prašė Dievo, jog padovanotų jam bent metus gyvenimo.

„Dievas man padovanojo net penkerius! Ir jei rytoj mane pasmaugs Deivydas Zvonkus, aš prieš mirtį dar spėsiu pagalvoti – gražiausi penkeri mano gyvenimo metai“, – šmaikštavo dainininkas.

S. Stavickis, pabrėžė, kad išgirdęs apie įveiktą onkologinę ligą, vis dėlto neatsipalaiduos ir stebės save. „Didžiausia pagarba gydytojams. Visiems visiems savo likimo broliams ir seserims linkiu daug stiprybės“, – jautriai rašė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Mano manymu

toks geltonas kūšys ant pakaušio daugiau būna pas pidrastus, bet tas ukras gal netoks,o gal jau transformavosi

gytis

gerai kad vezi iveikei bet prota nutekinai i dausas,,,,,

Kaunietė

Esi suvaikėjes ir" pasikeles " dėdas, tai skiries tai vėl susituokes, oi kaip gaila buvusios tavo žmonos, užkrovei 3 vaikus , visdėlto esi ne vyras ,o mazgotė, kur tavo sąžinė, eik gydytis, o nerašinėk , kad jau nuo vėžio pasveikai, niekam neįdomu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS