Paaiškėjo T. Turner mirties priežastis | Diena.lt

PAAIŠKĖJO T. TURNER MIRTIES PRIEŽASTIS

Gegužės 24 d., būdama 83 metų, mirė amerikiečių dainininkė Tina Turner. Žurnalistai išsiaiškino, kad prieš mirtį dainininkė sirgo keliomis sunkiomis ligomis, įskaitant žarnyno vėžį.

Dar būdama gyva T. Turner pasakojo apie silpstančią sveikatą. 2013 m. dėl to, kad nesigydė hipertenzijos, atlikėja patyrė insultą. 2016 m. T. Turner buvo diagnozuotas žarnyno vėžys. Dėl homeopatinio ligos gydymo jai teko persodinti inkstą. Jos vyras Ervinas Bachas paaukojo jai savo inkstą. 

„Tą siaubingą kaltės ir savigraužos akimirką apie Erviną sužinojau kai ką nuostabaus. Jis niekada man nepriekaištavo dėl mano klaidos. Priešingai, jis buvo ištikimas, malonus ir supratingas bei pasiryžęs padėti man visa tai išgyventi“, – žurnalas „People“ pasidalino dainininkės memuarų ištrauka.

Hitų „Simply The Best“, „Golden Eye“, „We Don't Need Another Hero“ atlikėja mirė po ilgos ligos savo namuose Šveicarijos gyvenvietėje Kiusnachte, netoli Ciuricho.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

jk

Gera buvo dainininke,nors ir nemano skonio.dabar dainuos su angelais

Mazafaki

Tuo tarpu Lietuvoje insultus patiria tie,kas hipertenziją gydosi,nes išrašo vaistus ne kurie tinka,o už kurių iškišimą farmos atstovai daugiau sumokėjo!

pensininkė

ar mums rūpi ši dainininkė kuri jau atgyveno savo ilgą gyvenimą ,o pamirštame savus dar vos 54 m aktorės D. Rudokaitės išėjimą iš šio pasaulio , ar ji mažai žinoma manau ne ar nebuvo žurnalistams leista rašyti apie ją ,,o gal praleidau jos palydas į anapusinį pasaulį , gaila kad liga pakerta tokius žmones , ilsėkitės ramybėje
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS