Pamatykite: I. Zasimauskaitė interviu „Mano priesaika“ atvėrė savo širdį | Diena.lt

PAMATYKITE: I. ZASIMAUSKAITĖ INTERVIU „MANO PRIESAIKA“ ATVĖRĖ SAVO ŠIRDĮ

  • 2

Prieš pristatydama dar vieną naują dainą ir specialiai jam sukurtą originalų, mistišką vaizdo klipą, dainininkė Ieva Zasimauskaitė nusprendė pasidalinti vaizdo įrašu su mintimis apie savo kūrybą ir vidinį pasaulį. 

Viešai skelbiamame atvirame jos interviu, pavadintame „Mano priesaika“, gerbėjai turi galimybę išgirsti, kaip dainininkė kalba apie jautriausius savo gyvenimo momentus, klipo atsiradimo istoriją ir priesaiką, kurią ji pati sukūrė savo mylimajam ir stengiasi pakartoti kasdien.

Pasak I. Zasimauskaitės, šiuo metu daugelis savo emocijas užspaudžia ir sunkiai pasako tai, apie ką iš tikrųjų galvoja. Atrodo, kad žmonės nebeturi laiko išsakyti, apibūdinti savo jausmus ir emocijas.

Kaip teigia pati atlikėja, priešingai nei gali pasirodyti, ji pati turi daug baimių, kompleksų, neišpildytų lūkesčių, o jos akys kartais pasako daugiau nei ištarti žodžiai. Todėl ji ir nusprendusi ne tylėti, o pasidalinti mintimis ir išgyvenimais gyvai, per pokalbį su savimi ir su savo auditorija. Sau ir savo klausytojams atlikėja linki niekada nepasiduoti ir susikurti savo meilės priesaiką, kuri vestų pirmyn.

Plačiau apie tai – vaizdo įraše.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Jonas

Niekam neįdomus tamstos kniaukimas, geriau patylėti. Tai būtų išmintingiausia.

tikra

dar viena dainininke apsurdas kazkokia nedakepusi merga

SUSIJUSIOS NAUJIENOS