Paskutiniame netikėtai mirusio M. Perry įraše – pranašiška nuotrauka | Diena.lt

PASKUTINIAME NETIKĖTAI MIRUSIO M. PERRY ĮRAŠE – PRANAŠIŠKA NUOTRAUKA

Sekmadienį visą pasaulį apskriejo žinia apie 54-erių televizijos hito „Draugai“ žvaigždės Matthew Perry mirtį. Po žinios, kad garsus aktorius galėjo nuskęsti, daugelio dėmesys nukrypo į paskutinį aktoriaus įrašą socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

Kaip jau rašėme, M. Perry šeštadienį rastas negyvas savo namuose Los Andžele, pranešė JAV žiniasklaida. 

Likus vos šešioms dienoms iki mirties, M. Perry instragrame paskelbė nuotrauką, kurioje jis su ausinėmis atsipalaiduoja, kaip galima spėti, karštame kubile arba baseine naktį.

„O, taigi šiltas vanduo, besisukantis aplinkui, verčia jus jaustis gerai? Aš esu Mattmanas“, – aktorius parašė prie savo paskutinio įrašo.

Instragramo nuotr.

Teisėsaugos šaltiniai laikraščiui „Los Angeles Times“ teigė, kad pirmieji atvykę rado M. Perry be sąmonės jo namuose esančioje sūkurinėje vonioje ir nepajėgė jo atgaivinti.

„Reagavome 16.10 val. (sekmadienį 1.10 val. Lietuvos laiku) (...) Tiriama į šeštą dešimtį įkopusio vyro mirtis“, – naujienų agentūrai AFP sakė Los Andželo policijos departamento atstovas, nepatvirtinęs mirusiojo vardo.

Priešgaisrinės apsaugos departamento atstovas patvirtino, kad buvo reaguota į su vandeniu – baseinu, SPA, vonia ar fontanu – susijusį incidentą, tačiau negalėjo patvirtinti pranešimų, kad M. Perry nuskendo.

Nors tyrimas dėl aktoriaus mirties vis dar vyksta, teisėsaugos šaltiniai teigia, kad pirminė mirties priežastis – nuskendimas. Į įvykio vietą atvykę medikai, konstatavo, kad aktoriui sustojo širdis, rašo „Daily Mail“.

Aktorius geriausiai žinomas dėl savo Chandlerio Bingo (Čandlerio Bingo) vaidmens itin populiariame seriale „Draugai“, kuris buvo rodomas 10 sezonų 1994–2004 metais.

„Draugai“, sekę šešių niujorkiečių gyvenimą, buvo viena iš pagrindinių NBC televizijos programų paskutiniajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje ir pirmojo XXI a. dešimtmečio pradžioje bei sulaukė daugybės gerbėjų visame pasaulyje.

Sėkmės viršūnėje M. Perry ne vienerius metus kovojo su priklausomybe nuo skausmą malšinančių vaistų ir alkoholio, ne kartą lankėsi reabilitacijos klinikose.

Dėl narkotikų vartojimo jis turėjo sveikatos problemų, įskaitant storosios žarnos plyšimą 2018 metais, dėl kurio prireikė kelių operacijų ir kelis mėnesius po to reikėjo naudoti kolostomijos maišelį.

Praėjusiais metais išleistoje memuarų knygoje „Draugai, meilė ir tas didelis baisus dalykas“ (Friends, Lovers, ant the Big Terrible Thing) M. Perry rašė, kad dešimtis kartų dalyvavo detoksikacijos procedūrose ir išleido milijonus dolerių pakartotiniams bandymams atsisakyti alkoholio vartojimo.

Aktorius šią knygą skyrė visiems kenčiantiems, o prologe rašė: „Aš turėčiau būti miręs.“

Garsenybių pasaulio naujienų portalas TMZ, pirmasis šeštadienį pranešęs šią žinią, teigė, kad įvykio vietoje narkotikų nerasta. Portalas nurodė, kad M. Perry rado jo asistentas, kuris paskambino pagalbos telefonu 911.

Laikraščiai „LA Times“ ir TMZ, remdamiesi anoniminiais šaltiniais, teigė, kad nėra jokių nusikaltimo ženklų.

Pasklidus žiniai apie M. Perry mirtį, socialiniuose tinkluose pasipylė Holivudo bendruomenės reakcijos.

„O ne!!! Matthew Perry!! Tu miela, nerami siela!!! – rašė aktorė Mira Sorvino. – Raski ramybę ir laimę danguje, juokindamas visus savo išskirtiniu sąmoju!!!“

Joshas Charlesas (Džošas Čarlzas), kartu su M. Perry vaidinęs seriale „Gera žmona“ (The Good Wife), rašė: „Siaubingos naujienos. RIP (ilsėkis ramybėje) broli.“

„Draugus“ prodiusavusi „Warner Bros“ televizija rašė: „Esame sugniuždyti sužinoję apie Matthew Perry mirtį. Jis buvo tikra dovana mums visiems. Nuoširdžiai užjaučiame jo šeimą, artimuosius ir visus gerbėjus.“

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tikros žvaigždės nemiršta - jos užgęsta

ot taip...

trinami

Komentarai?? Perspausdinami straipsniai? Ps užuojauta

SUSIJUSIOS NAUJIENOS