„Patrulių“ šeimų konfliktas pasiekė teismą: M. Radzevičienė kaltinama pasikėsinimu nužudyti | Diena.lt

„PATRULIŲ“ ŠEIMŲ KONFLIKTAS PASIEKĖ TEISMĄ: M. RADZEVIČIENĖ KALTINAMA PASIKĖSINIMU NUŽUDYTI

  • 2

Grupę „Patruliai“ krečiantis skandalas, rodos, pasiekė finišo tiesiąją. Prieš kelis mėnesius grupės narys Juozas Butnorius su žmona Gražina Butnoriene atvirai papasakojo apie patiriamus grasinimus iš „Patrulių“ kolegos Algio Radzevičiaus žmonos Milisandros Radzevičienės. Įbauginta pora kreipėsi į teisėsaugą. Ši ėmėsi nagrinėti jų skundą dėl grasinimo nužudyti.

Portalas „Žmonės“ skelbia, kad Klaipėdos apygardos prokuratūra praėjusią savaitę pavedė atlikti ikiteisminį tyrimą dėl M. Radzevičienės veiksmų – grasinimų J. ir G. Butnorių gyvybei.

G. Butnorienės teigimu, grasinimai iš M. Radzevičienės prasidėjo prieš šešerius metus, kai ji susižadėjo su „Patrulių“ nariu J. Butnoriumi. Moteris teigia, kad kolegos žmona neadekvačiai elgiasi net viešumoje.

„Buvome viešame renginyje, sėdėjome pirmoje eilėje, o ji antroje. Turėjo girdėti aplinkiniai, kaip ji sakė „tiek jūsų nekenčiu, kad jus reiktų sušaudyti, užkasti, užmušti“, – pasakojo G. Butnorienė.

Anot moters, M. Radzevičienė yra įžeidinėjusi ir jos vyrą, atsiprašinėjusi, tačiau ramybė ilgai nesilaikydavo.

Sutuoktiniai Butnoriai pasakojo, kad „patrulio“ A. Radzevičiaus žmona skambino naktimis iš vyro telefono, įžeidinėjo ne tik juos, tačiau ir poros vaikus.

„Išvadino bet kaip, nors pati yra mama. Man protu nesuvokiama. Mano vaikai – mažamečiai, jie nesupranta. Pirmąkart į advokatą kreipėmės, kai aš laukiausi“, – pasakojo G. Butnorienė.

Iš vyro telefono M. Radzevičienė skambindavo ir žerdavo įžeidinėjimus.

„Sakė, kad aš baisi, kad man reikia botokso, kad esu raudonplaukė iš kaimo. Prasilenkiant tarpdury, ji kažką ten man per pilvą perbraukė.

Aš jai kirtau per rankas ir ji buvo labai įsižeidusi, kad su ja nemandagiai pasielgiau“, – nėštumo metu patirtą stresą prisiminė G. Butnorienė.

Kokios gali būti tokio moters elgesio priežastys, Butnoriai tik spėlioja – galbūt taip yra dėl to, kad G. Butnorienė, neva, „pavogė Juozą iš „Patrulių“ šeimos“.

Anot G. Butnorienės, M. Radzevičienės rašomos žinutės dažnai būdavo nerišlios ir nelogiškos.

Neseniai šeima sulaukė atsakymo iš moters mamos.

„Sulaukėme M. Radzevičienės mamos skambučio su prašymu nepilti purvo“, – sakė Butnoriai.

Pora netrukus pridūrė, kad M. Radzevičienės mama jiems taip pat pagrasino ir įžeidinėjo.

LNK primena, kad M. Radzevičienės vyras A. Radzevičius yra išreiškęs visapusį palaikymą J. ir G. Butnoriams.

J. ir G. Butnoriai apie patiriamą terorą – laidoje „KK2“:

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

anonimas-

Tai gera reklama, aukščiau nebėra kur )

Komentarijus

Santa Barbara

SUSIJUSIOS NAUJIENOS