Patyrusi „nedidelį“ insultą J. Birkin nedalyvaus kino festivalyje Prancūzijoje | Diena.lt

PATYRUSI „NEDIDELĮ“ INSULTĄ J. BIRKIN NEDALYVAUS KINO FESTIVALYJE PRANCŪZIJOJE

  • 0

Britų aktorė ir dainininkė Jane Birkin atšaukė savo pasirodymą Amerikos kino festivalyje Dovilyje, Prancūzijoje, nes jai reikia atsigauti po insulto, pirmadienį pranešė jos šeima. 74 metų buvusi  prancūzų dainų atlikėjo Serge'o Gainsbourg'o partnerė ir mūza „prieš kelias dienas patyrė nedidelį insultą“, sakoma šeimos pranešime naujienų agentūrai AFP. „Ji laikosi gerai“, – priduriama pareiškime.

Penktadienį atidarytame Dovilio festivalyje J. Birkin turėjo dalyvauti aptariant dokumentinį jos dukros Charlotte Gainsbourg filmą apie ją „Jane“, liepą pristatytą Kanuose.

1946 metų g​ruodžio 14 dieną Londone gimusi J. Birkin jau seniai yra viena mėgstamiausių Prancūzijoje anglų atlikėjų, iki šiol siejama su S. Gainsbourg'u ir jo nuotaikingomis septintojo ir aštuntojo dešimtmečio melodijomis.

„Kai matau prancūzus klausantis šių senų dainų, skambėjusių prieš 40 metų, suprantu, kad jos yra jų istorijos dalis, bet taip pat ir mano dalis“, – rašė ji 2018 metų prisiminimuose „Munkey Diaries“. Knyga taip pat atskleidė, kad J. Birkin ilgai kovojo su leukemija, pirmą kartą išsivysčiusia dešimtojo dešimtmečio pabaigoje. Ji buvo geros sveikatos per pastaruosius viešus pasirodymus, įskaitant šių metų Kanų kino festivalį bei scenoje per liepą vykusį „Francofolies“ muzikos festivalį La Rošelės mieste.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS