Pavyzdys: britų princas Harry pasidarė ŽIV testą | Diena.lt

PAVYZDYS: BRITŲ PRINCAS HARRY PASIDARĖ ŽIV TESTĄ

  • 2

Didžiosios Britanijos princas Harry (Haris) ketvirtadienį pasidarė ŽIV testą, taip siekdamas didinti visuomenės supratimą apie kovą su šiuo virusu.

Su ŽIV ir AIDS susiję klausimai yra svarbi Harry viešo darbo sritis, kuria tęsiamos jo velionės motinos, Velso princesės Dianos, pastangos.

Harry, kuris yra penktas eilėje į britų sostą, prieš testą – dūrio į pirštą procedūrą vienoje Londono lytinės sveikatos klinikoje – sakė, kad nervinasi. 31-erių princo testo atsakymas buvo neigiamas.

Labdaros fondo „Terrence Higgins Trust“, kuris vykdo ŽIV ir AIDS kampanijas, vadovas Ianas Greenas (Ajenas Grinas) pavadino tai novatorišku momentu kovoje su ŽIV, padėsiančiu normalizuoti tyrimus.

Diana 1987 metais padėjo panaikinti su ŽIV susijusią gėdą, kai paėmė palaikyti AIDS ligonio ranką. „Galiu suprasti baimę, bet negaliu suvokti gėdos, – sakė Harry. – Prieš dvidešimt metų būčiau galėjęs suprasti, bet dabar?“

Princui atrodo keistas stereotipinis mąstymas – esą, kodėl man reikia pasidaryti testą.

Naujausi Sveikatos apsaugos departamento agentūros „Public Health England“ duomenys rodo, kad 2014 metais Britanijoje ŽIV ar AIDS paliestų žmonių buvo 103 700, iš kurių 17 proc. nežinojo apie savo infekciją.

Kitą savaitę Harry kalbės per tarptautinę AIDS konferenciją Pietų Afrikos Respublikoje ir dalysis pakyla su popmuzikos žvaigžde Eltonu Johnu (Eltonu Džonu), kuris taip pat yra didelis kovos su AIDS aktyvistas.

GALERIJA

  • Pavyzdys: britų princas Harry pasidarė ŽIV testą
  • Pavyzdys: britų princas Harry pasidarė ŽIV testą
  • Pavyzdys: britų princas Harry pasidarė ŽIV testą
  • Pavyzdys: britų princas Harry pasidarė ŽIV testą
  • Pavyzdys: britų princas Harry pasidarė ŽIV testą
  • Pavyzdys: britų princas Harry pasidarė ŽIV testą
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

DJ

ir gal daugiau pinigu už ją statys pinigų per sporto lažybas, tuo pačiu sukti labai riebų verslą su tam atseit skirtais vaistais !. Bent jau būtu sukūrę to viruso pavadinimą be futbolo eks žvaigždo pavarde kuris klestėjo apie 30 metų atgal. Daro feikus ir nemąsto, kad žmonės supras, kad tai feikas lempa !. Kiek gyventojų yra Brazilijoje turbūt kokius beveik 200 milijonus, todėl iš tokio kiekio žmonių atsiras ir vaikų su tokia kaukolės liga, todėl jie visi per internetą susirinko ir juos parodo kaip aukos nuo to vurusiį, bet tai yra tiesiog liga, apsigimimas, genetika, chronesomai ir taip toliau. Beje yra daug ir kitų feikų ypač su politika, ką mes pastoviai matome ypač kuomet socialiniai tinklai suklestėjo !

DJ

AIDS ir ŽIV yra tuščia lempų lempa ir ta liga buvo sukurta medikamentų korporacijų ir daktorų mafijos, tam kad su tokiu feiku traukti kuo daugiau pinigų iš atseit sergančių žmogų ir tie medikamentai tapo labai brangus kurie yra feikas tuščia lempa !. Yra daug žmogų kurie atseit mirė nuo būtent šios ligos, tačiau jie miršta nuo narkotikų per dozavimo, bet ne dėl kažkokio aids-o !. Beje su tokia pačia feikine koncepcija atsirado dar daugiau visokių tipo ligų kaip tarkime ebola, zika ir panašiai... Embolos feikas buvo kadaise reikalingasu būtent Afrikai, kad į ją daugiau atkreiptu dėmesį ir gauti kuo daugiau pinigų, tačiau patys afrikiečiai niekaip patys nenori išlysti iš skurdo nes toliau daro visokių nesakyk vadinasi jie yra tinginiai ir laukia pinigų, pašalpos iš visi Pasaulio !. Vadinasi jiems tinka tokia koncepcija todėl jie niekados nesikeis su totalia korupcija ir vienas kito žudymu ! Zikas viruso feikas sukurta Brazilijai, kad į ją atkreiptu gailestingumo dėmėsį

SUSIJUSIOS NAUJIENOS