Pažintis su „KlipVid“ dalyviais: Beissoul & Einius ir „Lion“ | Diena.lt

PAŽINTIS SU „KLIPVID“ DALYVIAIS: BEISSOUL & EINIUS IR „LION“

  • 0

Jau ketvirtą kartą LRT organizuoja muzikinių vaizdo klipų konkursą „KlipVid“ ir kviečia susipažinti su šiųmetiniais konkurso dalyviais.

Beissoul & Einius – tai unikalių ir energingų kūrėjų muzikinė jungtis, profesionaliai suvienijanti išskirtinius elektroninės muzikos motyvus ir unikalų, lyrišką balsą, kuris tarsi sklinda kažkur iš anapus.

Tai – kitokia elektroninė šokių muzika. Pagrindinis šio dueto tikslas: kurti muziką su kokybės ženklu, tokią, kuri sukelia jausmus, priverčia šokti ir pati rašo savo istoriją.

Kūrybinė komanda

Režisierius: Justas Ramanauskas

Prodiuserė: Monika Malinauskaitė

Operatorius: Feliksas Abrukauskas LAC

Meno direktorius: Gediminas Gerulis

Redaktorė: Jonė Zakaraitė

Kostiumų dizaineris: Beissoul

Stilistas: Juozas Valenta

Vaidino:

Žana Gončar

Edward Saszko

Valentin Kirejev

Tomas Šečkus

Jelena Juščenko

Muzikinių vaizdo klipų konkursas „KlipVid“ LRT organizuojamas jau ketvirtą kartą. Šių metų muzikinių vaizdo klipų konkurso prizinis fondas išaugo iki 6000 eurų. Nugalėtojui atiteks 2500 EUR, antrosios vietos laimėtojui – 1500 EUR, trečiosios vietos prizininko ir publikos simpatijų užkariautojo – po 1000 EUR.

Pretendentai kviečiami darbus, sukurtus nuo praėjusių metų rugsėjo pirmosios iki šiol, pateikti konkursui iki lapkričio 20 dienos. 

Konkurso komisija ir portalo LRT.lt lankytojai klipus vertins nuo lapkričio 23 d. iki gruodžio 7 d. Gruodžio 15 d. bus paskelbti „KlipVid“ konkurso nugalėtojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS